OZBILJAN RAD TEK SLEDI: Jesenja ostvarenja se ne smeju ponoviti - iz kuće fudbala FSS-a kreću u odlučujuće borbe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njima je jedna od važnijih polusezona u novijoj klupskoj istoriji.

OZBILJAN RAD TEK SLEDI: Jesenja ostvarenja se ne smeju ponoviti - iz kuće fudbala FSS-a kreću u odlučujuće borbe!

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Fudbaleri staropazovačkog Jedinstva jesenji deo takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala okončali su na nezadovoljavajućoj 14. poziciji i jasno je da su u redovima plavo-belih sve misli okrenute ka očuvanju aktuelnog statusa.

 

Tokom prvog dela šampionata Jedinstvo je ostvarilo skor od četiri pobede, tri remija i osam poraza, a svakako se očekuje da će finiš prethodne jeseni, kada su u tri meča zabeležena dva trijumfa, predstavljti i dobar uvod za ono što ekipu očekuje.

Ekipa je u ponedeljak 15. januara startovala sa zimskim pripremama, a nakon uvodne prozivke šef stručnog štaba Grujić je poveo igrače u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije gde je odrađen i prvi trening, a planirano je da se na terenima srpske kuće fudbala odradi i veći deo aktuelnih zimskih priprema.

Kada je reč o igračkom kadru, Staru Pazovu su napustili Malidžan, Topalović, Bogićević, Karunc, Stanimirović, Kojić, Mirčetić i Mrdja, dok je status Petra Piplice i dalje neizvestan. Sa druge strane jedino pojačanje u ovom momentu jeste Filip Pađen koji stiže iz sremskomitrovačkog Radničkog, a koji se suptinski vraća u klub čiji je deo već bio tokom karijere.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Povratak u Staru Pazovu - Filip Pađen

 

Uoči prvog treninga prvotimcima se obratio je predsednik kluba Miša Hric koji je poželeo dobrodošlicu svim igračima, ali je istovremeno istakao da ekipu očekuju daleko veća iskušenja u odnosu na prvi deo takmičenja.

Staropazovčani su najvili da će u narednom periodu odigrati sedam kontrolnih mečeva, a prvi u nizu je na programu u subotu 20. januara kada će se na stadionu Sportskog centra FSS-a sa početkom od 13 časova sastati sa prvoligašem iz Sremske Mitrovice.

Što se tiče nastavka borbe za bodove, u prolećnoj premijeri Jedinstvo dočekuje Naftagas iz Elemira. Navedeni susret je zakazan za drugi dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan pobedom Staropazovčana rezultatom 2:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading