FUDBALSKA REVOLUCIJA NA ISTOKU SRBIJE: Sve je spremno za veliki poduhvat - gradiće se novi Sportski centar FSS-a! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovaj deo Srbije će se fudbalski razvijati...

FUDBALSKA REVOLUCIJA NA ISTOKU SRBIJE: Sve je spremno za veliki poduhvat - gradiće se novi Sportski centar FSS-a! (FOTO GALERIJA)

Foto: FS Regiona istočne Srbije

U Nišu je napravljen može se slobodno reći istorijski korak za fudbalski sport u Regionu Istočne Srbije.

 

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije gospodin Branislav Nedimović boravio je u radnoj poseti Fudbalskom savezu Regiona Istočne Srbije i tom prilikom obavio je niz izuzetno važnih sastanaka.

Cilj posete bio je izgradnja sportskog centra, tzv. “Mini Pazove”, koja će se graditi u Nišu, na lokaciji Lozni kamen. Na parceli veličine šest, sedam hektara predviđena je izgradnja po dva terena sa prirodnom i veštačkom travom, upravna zgrada sa svim pratećim sadržajima, tribina, reflektori,...

Gospodin Nedimović najpre je posetio nove prostorije FS Regiona istočne Srbije gde je obavio razgovor sa čelnim ljudima ovog saveza i tom prilikom, između ostalog, sa zadovoljstvom konstatovao da se radi o najlepšim prostorijama koje ima bilo koji savez u Srbiji. Potom je usledio sastanak rukovodstva FSRIS i gospodina Nedimovića sa gradonačelnicom gospođom Draganom Sotirovski i njenim najbližim saradnicima.

 

Tom prilikom precizirani su mnogi detalji, a epilog svega je da će već s prvim danima proleća početi izgradnja ovog izuzetnog kompleksa. Gospodin Nedimović je rekao da je za taj projekat Fudbalski savez Srbije već opredelio sredstva, s druge strane gradonačelnica gospođa Sotirovski istakla je da grad Niš ustupa zemljiste, tako da preostaje samo da se krene sa realizacijom s obzirom da je u proteklom periodu već izrađena sva potrebna projektna dokumentacija

Kompletna delegacija potom je obišla Lozni kamen i još jednom se uverila da je predviđena lokacija zaista ispunjava sve potrebne uslove za izgradnju sportskog centra koji će koristiti FSS i FSRIS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading