IMAĆE PRVU PRILIKU DA SE POKAŽE I DOKAŽE: Novobeograđani testiraju crveno-bele - nekadašnji reprezentativac će debitovati u novoj ulozi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se nakon treninga krene i u brušenje forme.

IMAĆE PRVU PRILIKU DA SE POKAŽE I DOKAŽE: Novobeograđani testiraju crveno-bele - nekadašnji reprezentativac će debitovati u novoj ulozi!

Foto: FK Brodarac

Nakon uvodnih treninga, došlo je vreme da igrači provere šta su do sada uradili i da ekipe započnu sa uigravanjem svih linija tima za ono što ih očekuje tokom predstojećeg proleća.

 

U subotu 20. januara sa početkom od 11 časova na igralištu Sportskog centra "Matić" snage će odmeriti ekipe ubskog Jedinstva i Brodarca sa Novog Beograda.

Fudbaleri Jedinstva sa Uba članovi su prvoligaškog karavana i prethodnu jesen su okončali na šestoj poziciji sa skorom od osam pobeda, šest remija i isto toliko poraza i tokom nastavka takmičarske godine pokušaće da stignu do istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Istovremeno, navedeni duel crveno-belih protiv gostiju sa Starog sajmišta biće i prilika da na klupi ekipe sa stadiona "Dragan Džajić" debituje i Ivan Radovanović, nekadašnji srpski reprezentativac i igrač brojnih italijanskih klubova, koji je ove zime postavljen za šefa stručnog štaba ekipe Jedinstva.

Foto: FK Jedinstvo Ub

IVan Radovanović će debitovati na klupi crveno-belih u duelu protiv Brodarca

 

Sa druge strane terena naćiće se ekipa Brodarca koja iza sebe nema baš uspešnu polusezonu u okviru Srpske lige Beograd. Novobeograđani su tokom jeseni zabeležili tri pobede, jedan remi i 11 poraza i u odlučujuće borbe ulaze sa pretposlednje 15. pozicije i predstoji im grčevita borba za opstanak.

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo (Ub) - Brodarac (Novi Beograd)

Stadion: Sportski centar "Matić"

Datum: Subota, 20. januar

Početak: 11 časova

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri prvoligaškog karavana Jedinstvo sa Uba 24. februara dočekuje sremskomitrovački Radnički, dok će Brodarac u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana prvog dana meseca marta na stadionu "kraj tramvajskog mosta" dočekati ekipu Sinđelića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading