POZNAT JE PLAN PRIPREMA: Formu za nastavak prvenstva tim iz Velike Plane brusi protiv superligaša!

Autor:

Sport

03.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake provere za potvrdu velikih ambicija na proleće.

POZNAT JE PLAN PRIPREMA: Formu za nastavak prvenstva tim iz Velike Plane brusi protiv superligaša!

Foto: FK Morava Velika Plana

Već 14 godina u Moravi iz Velike Plane igra se zonski rang takmičenja, ali su rezultati tokom nedavno završenog jesenjeg dela sezone dali nadu da se to uskoro može promeniti.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na trećoj poziciji, sa pet bodova zaostatka za liderom, pred sam kraj jesenjeg dela napravljen je niz od tri meča bez pobede, u kojima je osvojen samo jedan bod, i to je "spustilo" Moravu sa liderskog mesta.

Sredinom meseca decembra održana je svečanost povodom kraja kalendarske godine, tom prilikom stigla su i individualna priznanja članovima Morave. Za najboljeg trenera izabran je Marko Golubović, dok je za 40 postignutih golova u toku jedne godine nagrađen Aleksandar Grujić.

Nakon praznika očekuju se novosti po pitanju igračkog kadra, zimski prelazni rok je pred vratima i sigurno je da će biti novih lica, ali isto tako će i neko razdužiti opremu Morave. Čelni ljudi kluba već imaju plan za predstojeći period, a ovih dana je obelodanjen i raspored prijateljskih utakmica u sklopu priprema za prolećni deo prvenstva.

Republika

Foto: facebook.com/FK Morava Velika Plana

Raspored utakmica

Već trećeg februara Morava će gostovati u Despotovcu gde će odmeriti snage sa Slogom, sedam dana kasnije putuje u Kragujevac na megdan superligašku, Radničkom. Seriju prijateljskih utakmica nastavlja protiv RSK Rabrova (17.02), Jasenice (24.02) i Sloge iz Petrovca na Mlavi (02.03). Pred sam start drugog dela sezone, Morava će pred svojim navijačima dočekati Napredak iz Simićeva, i to će biti jedini meč na domaćem terenu u sklopu priprema.

Po samim imenima rivala može se videti da se u Velikoj Plani ozbiljno spremaju za prolećni deo prvenstva, Morava je tri takmičarska vikenda provela na prvoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom nije veliki i oečkuje nas jako zanimljiv nastavak sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading