DODATNI MOTIV ZA DALJI RAD: U redovima Morave slavljenička atmosfera - tri nagrade su stigle u klub!

Autor:

Sport

18.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trud se uvek isplati.

DODATNI MOTIV ZA DALJI RAD: U redovima Morave slavljenička atmosfera - tri nagrade su stigle u klub!

Foto: facebook.com/FK Morava Velika Plana

Tim iz Velike Plane se pre 14 godina takmičio u Srpskoj ligi Zapad, ali je od tada član zonskog ranga takmičenja u kojem je uglavnom sezonu završavao na sredini tabele.

Republika

Sastav Morave aktuelno prvenstvo igra na visokom nivou, zimsku pauzu trenutno ekipa provodi na trećoj poziciji na tabeli sa 27 osvojenih bodova. Učinak od osam trijumfa, uz po tri remija i poraza bio je dovoljan za zaostatak za liderom u iznosu od pet bodova. U poslednja tri kola pred kraj polusezone, tim je osvojio samo jedan bod, i to je u velikoj meri uticalo da se "ispusti" titula jesenjeg prvaka. 

Proteklog vikenda u prostorijama Doma omladine u Velikoj Plani dodeljene su nagrade za najbolje i najperspektivnije sportiste i sportske organizacije u 2023. godini. Za najboljeg sportistu izabran je bivši napadač Morave, trenutno drugi strelac Premijer lige BIH, u kojoj nastupa za Slogu iz Doboja. 

Pored bivšeg fudbalera, čak tri nagrade stigle su u ruke kluba trenutno trećeplasiranog tima u zonskom rangu. Za najboljeg trenera izabran je Marko Golubović, šef struke Morave, pored toga specijalnu nagradu za postignute rezultate u 2023. godini dobili su omladinci kluba. Treće odličije stiglo je povodom broja postignutih golova u kalendarskoj godini, Aleksandar Grujić je mrežu rivala tresao u 40 navrata. 

Prolećni deo prvenstva Morava otvara pred svojim navijačima protiv jesenjeg prvaka, i upravo bi taj meč mogao da odluči dalji tok sezone za tim iz Velike Plane, trijumfom domaćina na toj utakmici bi liga dobila totalno drugačiji nastavak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading