ODRŽANA JE GODIŠNJA SKUPŠTINA: Svi prisutni su se složili - iza kluba je uspešna polusezona!

Autor:

Sport

18.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je došlo vreme za promenu "društva" u kojem se ekipa takmiči?

ODRŽANA JE GODIŠNJA SKUPŠTINA: Svi prisutni su se složili - iza kluba je uspešna polusezona!

Foto: FK Neštin

Tim iz Neština već duži vremenski period član je opštinskog ranga, rezultati tokom prvog dela prvenstva u aktuelnoj sezoni dali su nadu svima u klubu da to uskoro može da se promeni.

Republika

Sastav Neština zimsku pauzu u okviru Opštinske lige Bačka Palanka provodi na četvrtoj poziciji sa 27 osvojenih bodova, što je sedam manje u odnosu na jesenjeg prvaka. Učinak od devet trijumfa i četiri poraza, bez remija bio je dovoljan za plasman u gornji deo tabele, i priliku da se na proleće ekipa bori za mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

Odlično je ekipa ušla u sezonu, nakon prvih pet kola delili su prvo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom, sa timom Krivanj, ali je forma opala, sastav Neština je vezao tri poraza, i to je u velikoj meri pokvarilo dalji plasman. Prevaziđena je kriza u drugom delu polusezone, upisana su još četiri trijumfa i jedan neuspeh, što se može podvesti pod solidan rezultat.

Posle duge i teške, ali uspešne godine, kako se može čuti iz kluba, održana je i prva redovna godišnja skupština. Tom prilikom čelni ljudi Neština iskoristili su priliku da se zahvale svim članovima, ljubiteljima, sponzorima i igračima na velikoj podršci, kao i na samom odazivu skupštini.

Tom prilikom obavljeni su razgovori svih prisutnih, mogli su da se čuju komentari mnogih članova kluba, ali je globalni komentar da je iza Neština uspešna polusezona, i da se na proleće može očekivati još veći rad i trud oko i unutar kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading