"KAŽITE IME I PREZIME GADA JAVNO!" Novopazarci pozvali na linč OCA MONSTRUMA: "Zbog takvih bolesnika treba da se uvede smrtna kazna!"

Autor:

Hronika

26.01.2024

13:23 >> 13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuda javnosti stigla je oca monstruma i pre završetka istrage, a ogorčene komšije i sugrađani poručuju da ga čeka katastrofa u zatvoru.

"KAŽITE IME I PREZIME GADA JAVNO!" Novopazarci pozvali na linč OCA MONSTRUMA: "Zbog takvih bolesnika treba da se uvede smrtna kazna!"

Foto: Facebook, Printscreen/Youtube/MUP

Novopazarac Nermin Nerko Dolovac(45) uhapšen juče zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku, staru 13 godina, primoravao na polne odnose u dužem vremenskom peridou, zgrozio je sugrađane time što je učinio svom rođenom detetu i čitavoj porodici.

- Gad je uništio dete i porodicu. Monstrum kojeg treba linčovati i obogaljiti - napisala je Sanija D. na Fejsbuku ispod objava. 

Istragom je otkriveno da je otac monstrum devojčicu od njene šeste godine primoravao da radi ogavne stvari kako bi se on seksualno zadovoljavao. Još uvek se ne zna kako je otkriveno monstruozno delo i da li se devojčica nekome u porodici ili u okolini ikada požalila. 

Foto: facebook

Ovo je otac iz pakla - Nermin Dolovac

Pre nego je u javnost isplivalo puno ime i prezime zločinca, ispod vesti o tome više desetina stanovnika Novog Pazara napisalo je oštre stavove i glasno su pozvali medije da napišu njegove lične podatke i fotografiju bez blurovanja, odnosno zamućivanja.

 " Napištite ime i prezime monstruoznog bolesnika!!!", "Dajte puno ime i prezime da znamo ko je taj maloumnik", "Tom gadu treba i sliku staviti, a ne ime kriti. Mora da se vidi taj monstrum"..., neki su od komentara na Fejsbuku i Instagramu. 

Nekoliko ogorčenih ljudi poručilo je da se raduje odlasku monstruma iza rešetaka jer će ga pritvorenici i zatvorenici dočekati željni da ga stave na muke i prirede mu torturu.

- Tome ne treba suditi već ga zapaliti. Mada, i u zatvoru ga čeka katastrofa i strašne muke kakve priređuju silovateljima, tako da mu je bolje da se obesio"- napisao je jedan Mirsad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Maja

26.01.2024 19:08

Bravo Pazarci. Samo napred To je jedina adekvatna kazna.

Una

27.01.2024 18:02

Molim zatvorenike da bolesnog gada svaki dan kaznjavaju, onako kako je on decu.