DETALJI HAPŠENJA OCA IZ PAKLA! Ovako je policija otkrila monstruoznog pedofila iz Novog Pazara!

Autor:

Hronika

26.01.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ogavnim fotografijama vidi se užasno zlostavljanje devojčice.

DETALJI HAPŠENJA OCA IZ PAKLA! Ovako je policija otkrila monstruoznog pedofila iz Novog Pazara!

Foto: Facebook, Shutterstock

N.D. (45) otac iz okoline Novog Pazara koji je godinama seksualno zlostavljao svoju ćerku (13) otkriven nakon što je policija u akciji Armagedon krajem decembra prošle godine uhapsila više pedofila i u njihovim kompijuterima pronašla užasne fotografije i snimke, koje im je on prodao, piše Informer.

Kako saznajemo otac iz pakla je otkriven u nastavku akcije Armagedon, naime nakon što su 27. decembra pohapšeni pedofili u šest gradova u Srbiji, a onda su račuanri koji su tom prlikom zaplenjeni detaljno pregledani.

Policija je veštačila kompijutere i utvrđivala IP adrese sa kojih su pedofilski fotografije i snimci prosleđeni i tako je utvrđeno da su pojedine fotografije prosleđene iz Srbije.

Na ogavnim fotografijama vidi se užasno zlostavljanje devojčice koja oralno zadovoljava starijeg muškarca.

Foto: Facebook

Pedofil iz Novog Pazara

Istragom je utvrđeno da su to snimci koje je napravio N.D. iz okoline Novog Pazara i da je on godinama seksualno zlostavljao ćerku koja sada ima 13 godina.

On je u više navarat snimao svoj seksualni odnos sa ćerkom, a onda te fotografije i snimke preko društvenih mreža prosleđivao i kako se ispostavilo prodavao pedofilima za samo 10 dolara.  

Otac iz pakla uhapšen je u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i policije iz Novog Pazara i on se nalazi u pritvoru u Beogradu. 

Podsetimo, muškarac N. D. (45) uhapšen je zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku primoravao na polne odnose. Prema saznanjima iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju ćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine.

Do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi i licu koji je pre nekoliko godina osuđen za primamljivanje maloletenih devojčica.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

26.01.2024 19:04

Odmah streljati, bez ikakvog sudjenja

Lena

27.01.2024 18:34

Ako iko zasluzuje kamenovanje javno to je ovaj.