KARLEUŠINA ĆERKA SVE RAZNEŽILA OBJAVOM! Nika Tošić pokazala koliko joj pokojna baka nedostaje! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gubitak majke bio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Ona je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života, pričala je jednom Karleuša.

KARLEUŠINA ĆERKA SVE RAZNEŽILA OBJAVOM! Nika Tošić pokazala koliko joj pokojna baka nedostaje! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Pokojna majka pevačice Jelene Karleuše Divna Karleuša na današnji dan bi napunila 66. godina, a njeni najmiliji su se na ovaj datum prisetili vremena koje su ranije provodili zajedno. Na Instagramu je Divnina unuka, a Jelenina ćerka Nika Tošić, podelila fotografiju sa bakom, kojom je pokušala da dočara koliko joj nedostaje. Ona je objavila njihov selfi na kom se obe smeju, a usput je stavila i nekoliko emotikona slomljenog srca. Ranije, pre toga, istu stvar je uradila i Karleuša sa posebnom posvetom. 

Foto: instagram.com/karleusastar

Objava Nike Tošić

 

- Srećan rođendan, mama... Danas bi napunila 66 godina... - napisala je Jelena uz fotografiju nasmejane Divne.

Foto: Instagram printscreen

Divna Karleuša

 

Podsetimo, Divna Karleuša je preminula 3. marta 2019. godine u Beogradu, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Sahranjena je tri dana kasnije, a njenu smrt Jelena, kako je sama istakla više puta, nikad neće preboleti.

- Gubitak majke bio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Nikada ništa neće moći da nadoknadi taj gubitak. Odlazak majke je za mene bio vanvremenski šok i mislim da niko ne može da oseti šta je to i kakva bol je u pitanju dok to ne doživi. Nikad se od toga nisam oporavila, ali sam vremenom nekako postala mirna jer osećam da je ona uvek sa mnom. Osećam da je uz mene, da živi kroz mene i da mi je bezrezervna podrška u svemu - izjavila je svojevremeno Jelena. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading