NAJBOLNIJA KARLEUŠINA OBJAVA KIDA DUŠU: Javno podelila prizor koji tera SUZE na oči (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Jelena Karleuša, ne miri se sa bolom!

NAJBOLNIJA KARLEUŠINA OBJAVA KIDA DUŠU: Javno podelila prizor koji tera SUZE na oči (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Muzička zvezda Jelena Karleuša objavila je emotivnu poruku na društvenim mrežama u znak sećanja na svoju majku Divnu, koja je preminula pre skoro četiri godine nakon borbe sa karcinomom. Pevačica je istakla da joj majka nedostaje svakog dana, te da joj je teško da se oporavi od gubitka.

U svojoj objavi, Jelena je podelila da bi njenom ocu danas majka napunila 66 godina, ističući tako duboku emotivnu vezu koju je imala sa svojom majkom. Ova poruka je još jednom pokazala koliko je Jelena vezana za svoju majku i koliko je teško podnela njen gubitak.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša objavila sliku majke Divne na njen rođendan

Srećan rođendan mama! Danas bi napunila 66 godina - napisala je Jelena u objavi koja je mnoge rasplakala.

Inače, Karleuša je u više navrata isticala koliko je njena majka Divna bila važna figura u njenom životu. Opisivala ju je kao izuzetno snažnu ženu koja je bila ključni oslonac u najtežim trenucima.

- Moja majka je bila apsolutna ljubav. U periodu linča, moja majka je bila teško bolesna. I razmišljala sam: "Ne mogu mi ništa samo da je moja majka dobro!" Borila se kao lavica. Ona je jaka žena, koja je napravila drugu jaku ženu. Svu svoju snagu, ljubav, energiju, moć crpla sam iz njene ljubavi. U sred, najgoreg perioda je umrla. To je živa rana - kroz suze je priznala pevačica svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša sa majkom Divnom

Podsečanja radi, Divna Karleuša bila je radijska voditeljka, a opaku bitku sa kancerom pluća je, nažalost, izgubila 3. marta 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading