KIJEV IZDAO HITNO SAOPŠTENJE ZBOG MILOŠA BIKOVIĆA: Ovo mu zameraju!

Autor:

Zabava

25.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski glumac našao se na meti Ukrajinaca zbog nove uloge.

KIJEV IZDAO HITNO SAOPŠTENJE ZBOG MILOŠA BIKOVIĆA: Ovo mu zameraju!

Foto: shutterstock, RTS

Vest da će Miloš Biković postati deo ekipe serije "Beli lotos" zasmetala je Kijevu, te je ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova povodom toga izdalo hitno saopštenje!

- Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO-a Belog lotosa - objavilo je Ministarstvo iz Kijeva na društvenoj mreži Iks.

Objavu prati montirani snimak Bikovića u kojem se prepliću njegove filmske uloge i replike iz scenarija sa njegovim izjavama o Rusiji, ali i nagrade koje je dobio od Moskve i Srbije, preneo je RT Balkan.

Ministarstvo je u objavu stavilo i oznaku za HBO uz pitanje za ovu kompaniju.

"Da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo", pita Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine na Iksu.

Kompanija je još ranije najavila da će u glumačkoj postavi treće sezone biti Biković, srpski glumac koji je proslavljen i u Rusiji.

Serija "Beli lotos" prati različite goste odmarališta tokom nedelju dana, a sa svakim danom se otkriva mračnija strana naizgled savršenih putnika, zaposlenih u odmaralištu i meštana. Treća sezona snimaće se u Tajlandu, na egzotičnim lokacijama poput ostrva Koh Samui i Puket, kao i u Bangkoku. 

Kako je Miloš otkrio nedavno, potpisao je "žestok" ugovor i ne sme da otkriva više detalja, a ako je sudeći po prve dve sezone ove serije, publika može da očekuje spektakl i od treće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading