RAŠU BUKVIĆA LINČOVALI ZBOG ULOGE! Glumac se požalio: "Govore mi da sam JEZIV i ODVRATAN!"

Autor:

Zabava

24.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života" poznati glumac tumači lik Veljka, koji psihički zlostavlja svoju partnerku Vesnu. Javnost pobesnela!

RAŠU BUKVIĆA LINČOVALI ZBOG ULOGE! Glumac se požalio: "Govore mi da sam JEZIV i ODVRATAN!"

Foto: ATA Images

Popularni glumac Radivoje Raša Bukvić nedavno se predstavio publici u potpuno novom izdanju. Koliko je dobro dočarao lik manipulativnog Veljka u drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života", rediteljke Jelene Bajić Jočić, govori činjenica da je izazvao veoma burne reakcije kod gledalaca.

Ljudi su praktično pobesneli zbog njegovog Veljka, koji psihički zlostavlja svoju partnerku Vesnu. Kao patološki ljubomorna i manipulativna osoba Veljko već ima istoriju zlostavljanja bivših partnerki. Raša je maestralno prikazao svog junaka i naglasio svu njegovu surovost zbog čega je doživeo pravi linč!

Kako je rekao, drago mu je zbog uspeha serije, ali i zamolio pojedince da se uzdrže od uvredljivih komentara koji mu danima stižu.

- Mnogo mi je drago zbog ovolikog uspeha naše serije. Ne toliko zbog uspeha nas koji smo u njoj učestvovali već zbog toga što je skrajnuta tema međupartnerskog i porodičnog nasilja konačno dobila svoj zasluženi medijski prostor. O toj temi će se posle druge sezone "Azbuke" smelije i sa manje ustezanja govoriti - napisao je Bukvić u objavi na svom Instagram profilu, pa dodao:

- Odnos Veljka prema Vesni najbolje opisuje njegova klinička dijagnoza: deluziona ljubomora. Osobe koje pate od ovog poremećaja gube kontrolu nad sobom i opsednuti su umišljajima da ih partner kontinuirano i na svakom kraku vara. Opsednutost tim vizijama gone njega i njegovog partnera u ambis bez svetla. Aleksandara (Aleksandra Janković) i ja smo dali sve od sebe da rašćlanimo i dočaramo sve aspekte te patologije vođeni Jeleninim (Jelena Bajić Jočić) nastojanjima i nadahnućima.

Bukvić je ukazao na to da su i muškarci često žrtve ove patologije, pa otkrio da poslednjih dana proživljava pakao na društvenim mrežama.

- Pored divnih komentara dobijam i one manje lepe, poput onih da sam jeziv, odvratan i slično. Ja ih smatram kao komplimente jer je moj glumački zadatak bio da izazovem dovoljno jeze kako bi Vesnini patnja i strah imali utemljenje i pravu dramsku podlogu. No, molim pojedine da se uzdrže od uvredljivih komentara obzirom da svako poistovećivanje mene lično sa likom koji tumaćim neosnovano je i bespredmetno - naglasio je Raša.

Republika

Foto: youtube.com/superstar tv

Raša Bukvić kao Veljko u seriji "Azbuka našeg života"

Ekipa serije "Azbuka našeg života" zamolila je sve one kojima se Veljko "baš, baš nije dopao" da ne napadaju Rašu Bukvića jer je, kako ističu, dobar drug i vanserijski glumac, što je i dokazao sjajnom izvedbom ovog omraženog lika.

Podršku glumcu pružile su kolege Miona Marković, Nedeljko Bajić, Đorđe Mišina, Isidora Simijonović, kao i rediteljka Jelena Bajić Jočić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading