BIKOVIĆA NAPALI UKRAJINCI: Nakon svetskog USPEHA našeg glumca, napravili mu HAOS na rođendan!

Autor:

Zabava

13.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković postigao je još jedan svetski uspeh, koji se nije dopao Ukrajincima!

BIKOVIĆA NAPALI UKRAJINCI: Nakon svetskog USPEHA našeg glumca, napravili mu HAOS na rođendan!

Foto: shutterstock, RTS

Naš najpopularniji mladi glumac Miloš Biković ima tri razloga za slavlje. Danas je napunio 36 godina, nedavno je dobio sina Vasilija, a juče je kao bomba odjeknula vest da će se Miloš pojaviti u trećoj sezoni planetarno popularne serije "Beli lotos", koja će se snimati na egzotičnim lokacijama poput ostrva Koh Samui i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu.

Republika

Foto: instagram.com, Republika

Miloš Biković slavi rođenje sina Vasilija

Vest je zvanično potvrdila i produkcijska kuća HBO, koja je objavila Miloševu fotografiju na zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram. I dok mnogi u našoj zemlji slave veliki uspeh našeg glumca, pojedini ljudi u svetu pozivaju na bojkot ove serije i kuće HBO.

Naime, ispod zvanične objave pojavio se veliki broj Ukrajinaca, kao i onih koji ih podržavaju, a koji su napali Miloša zbog stava o Rusiji i toga što tamo snima filmove.

 

 

"HBO, da li znate da on podržava Rusiju? Vreme je da promenite odluku", "Preskočiću treću sezonu, ne želim da gledam glumca koji podržava Rusiju", "Miloš podržava Rusiju i voli Putina, da li ovako izgledaju sankcije? Kakva sramota", "Ruski glumac u seriji, da li ste realni? Preskočiću ovu sezonu, hvala", "Miloš ima rusko državljanstvo, glumi u njihovim filmovima i podržava politiku te zemlje, preskočiću treću sezonu", "Da li se šalite?", "HBO, šta nije u redu sa vama?", "Ne zaboravite da dodate glumca koji podržava HAMAS", "Imali ste priliku da odaberete odlične glumce, a vi ste se odlučili za ruskog glumca? Kakva sramota", "Ja sam Ukrajinka, živim u Srbiji zbog rata, poražavajuće da je da vidim da ste unajmili glumca koji podržava Rusiju", samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika, dok je i mnogo onih koji slave uspeh našeg glumca.

Prva sezona serije, smeštena na Havajima, debitovala je u julu 2021. godine i osvojila je čak 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija, od kojih je osvojila 10. Druga sezona, smeštena na Siciliji, takođe je privukla veliku pažnju i dobila je impresivnih 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Pred samu ceremoniju dodele nagrada, druga sezona već je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, što govori o visokom kvalitetu serije i njenom uticaju na publiku i kritiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading