OVAKVOG BIKOVIĆA NIKAD NISTE VIDELI! Pocepan i go do pojasa slavi rođenje NASLEDNIKA: Dobio sam najveći BLAGOSLOV od svih! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković proslavio rođenje sina Vasilija, snimak podelio na društvenoj mreži Instagram!

OVAKVOG BIKOVIĆA NIKAD NISTE VIDELI! Pocepan i go do pojasa slavi rođenje NASLEDNIKA: Dobio sam najveći BLAGOSLOV od svih! (VIDEO)

Foto: instagram.com, Republika

Naš najpopularniji mladi glumac Miloš Biković nedavno je postao otac, a sa prijateljima je proslavio rođenje svog naslednika Vasilija u kafani. Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio je snimak sa proslave, na kom se vidi kako kiti trubače, dok ga prijatelji nose na krkačama.

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo, a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je Biković u opisu ovog snimka, dok mu je majica, po starim srpskim običajima, bila pocepana.

 

 

Osim rođenja sina Vasilija, kojeg je dobio sa svojom izabranicom Ivanom Malić, Biković ima još jedan razlog za slavlje. Naime, Miloš će glumiti u trećoj sezoni planetarno popularne serije "Beli lotos".

iković će se pridružiti ostalim glumačkim talentima poput Kristijana Fridela, Morgana O'Rajlija, Leka Petrovardija i Šalini Pirs, a očekuje se da će nova sezona pratiti intrigantnu priču nove grupe gostiju u čuvenom letovalištu "Beli lotos“. 

Prva sezona serije, smeštena na Havajima, debitovala je u julu 2021. godine i osvojila je čak 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija, od kojih je osvojila 10. Druga sezona, smeštena na Siciliji, takođe je privukla veliku pažnju i dobila je impresivnih 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Pred samu ceremoniju dodele nagrada, druga sezona već je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, što govori o visokom kvalitetu serije i njenom uticaju na publiku i kritiku.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana i Miloš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading