EVO ZAŠTO BIKOVIĆ IZ PORODILIŠTA IZLAZI BEZ VERENICE I SINA: Promena plana u poslednjem trenutku!

Autor:

Zabava

12.01.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Miloša Bikovića ispred porodilišta, kući odlazi bez verenica i sina.

EVO ZAŠTO BIKOVIĆ IZ PORODILIŠTA IZLAZI BEZ VERENICE I SINA: Promena plana u poslednjem trenutku!

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Miloš Biković

Glumac Miloš Biković danas se pojavio ispred bolnice u kojoj se porodila njegova verenica Ivana, nakon što su pre nekoliko dana postali roditelji dečaka kome su dali ime Vasilije. Biković je stigao u bolnicu posle 10 časova, bio je raspoložen i u rukama je držao kesu i kutiju. Očigledno je da je glumac doneo osnovne potrepštine svojoj izabranici, a prema saznanjima, redovno je posećivao Ivanu i donosio sve što je bilo potrebno.

Prema saznanjima medijima, trebalo je da Ivana danas napusti porodilište, zajedno sa Milošem, međutim, to se nije dogodilo, pa je glumac, nakon što je ostavio sve stvari za verenicu i bebu, napustio porodilište i otišao.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Miloš Biković

 

Biković je spreman da preuzme ulogu brižnog oca i da se posveti porodičnom životu sa istom strašću kojom se posvećuje glumi i karijeri. Ova lepa vest iz sveta poznatih sigurno će obradovati mnoge obožavaoce popularnog glumca.
Miloš Biković i Ivana sigurno će uživati u svakom trenutku provedenom sa svojim sinom, gradeći porodične uspomene i stvarajući snažne veze koje će ih vezati za ceo život. Ova srećna vest donosi osmeh na lica svima koji prate njihovu ljubavnu priču i uspehe u karijeri.

Sa nestrpljenjem se očekuju dalje vesti o porodičnim trenucima i odrastanju malog Vasilija, dok fanovi sa oduševljenjem prate svaki Bikovićev korak, kako na filmu, tako i u stvarnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading