PRVI PUT VIDITE PIJANOG BIKOVIĆA! Poznati glumac sa viskijem u ruci proslavljao dolazak naslednika, DRUŠTVO GA POCEPALO! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.01.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biković napravio gala slavlje za odabrano društvo.

PRVI PUT VIDITE PIJANOG BIKOVIĆA! Poznati glumac sa viskijem u ruci proslavljao dolazak naslednika, DRUŠTVO GA POCEPALO! (FOTO)

Foto: Innstagram

MILOŠ BIKOVIĆ

Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac dečaka kojem je zajedno sa svojom izabranicom Ivanom Malić dao ime Vasilije. Povodom ovog važnog događaja, Biković je organizovao slavlje za svoje prijatelje, među kojima su se našli brojni poznati glumci poput Miodraga Radonjića, Tamare Dragičević, Nine Janković, Jelisavete Orašanin i mnogi drugi.

Republika

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Miloš Biković van sebe zbog dolaska naslednika

Kako smo saznali, slavlje je trajalo do zore, a atmosfera je bila ispunjena pesmom, igrom i radosti. Ponosni tata je u jednom trenutku čak nosio maramu na glavi i u ruci držao viski, dok su se gosti zabavljali. Inače, ovo je prvi put da javnosot vidi pijanog Bikovića, što mu niko ne može zameriti, budući da je slavio dolazak naslednika.

Republika

Foto: Innstagram

Miloš Biković napravio gala slavlje za svog prvenca

 Biković je nedavno otkrio da nema nameru da zanemari svoju karijeru u Rusiji, te da planira da živi na relaciji Beograd-Moskva.

Republika

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Miloš i Ivana su sinu dali kraljevsko ime

- Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo - vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans -  izjavio je Biković.

Takođe, Biković je istakao da je njegova verenica Ivana njegovo "sidro" i "usidrenje", pružajući mu podršku i stabilnost. On je naglasio koliku ulogu za njega ima porodica, nazivajući je svojim "sidrom" i "usidrenjem". Istakao je da je Ivana, njegova verenica, ključna figura u njegovom životu, pružajući mu neophodnu podršku i stabilnost. Otkrio je da planira da pronađe balans između porodičnog života i karijere, te da je svestan važnosti pružanja stabilnog okruženja za svog sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading