MAJMUN GA UHVATIO ZA MEĐUNOŽJE, PA SKOČIO NA NJEGA I KRENUO DA GA LJUBI: Hit snimak našeg popularnog glumca kruži internetom!

Autor:

Zabava

11.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Raco se upustio u avanturu sa majmunom, hit snimak obišao internet.

MAJMUN GA UHVATIO ZA MEĐUNOŽJE, PA SKOČIO NA NJEGA I KRENUO DA GA LJUBI: Hit snimak našeg popularnog glumca kruži internetom!

Foto: Innstagram

Popularni glumac Luka Raco, poznat po ulozi u seriji "Igra sudbine", trenutno uživa na Tajlandu, odlučivši se za egzotičnu destinaciju poznatu po brojnim atrakcijama. Tajland nudi nezaboravna iskustva, a Luka je izabrao da se upusti u avanturu sa majmunima, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Jedno od nezaboravnih iskustava koje je Luka doživeo na Tajlandu jeste druženje sa majmunima. Snimak na kojem majmun pozira sa Lukom, ljubi ga u obraz, pa čak i zauzima neobičan položaj, izazvao je veliku pažnju javnosti. Luka se nasmejao situaciji i podelio snimak na društvenim mrežama uz komentar "Majmunska posla", što je izazvalo lavinu šaljivih komentara i osmeha kod pratilaca.

Tajland je poznat po svojoj neverovatnoj prirodi i brojnim atrakcijama koje privlače turiste iz celog sveta. Posetioci mogu uživati u jahanju slonova, druženju sa majmunima, ali i istraživanju prelepih prirodnih predela. Luka se odlučio za avanturu sa majmunima, koja je izgleda bila puna iznenađenja i smeha.

 

 

Ovo nije prvi put da Luka boravi na Tajlandu. Već 2018. godine je posetio ovu destinaciju i izgleda da mu se veoma dopala, te je odlučio da se ponovo vrati tamo. Njegova ljubav prema Tajlandu očigledna je iz izbora destinacije za odmor i izuzetnog iskustva koje je tamo doživeo.

Luka Raco je očigledno u potrazi za avanturom i nezaboravnim iskustvima, a Tajland mu je pružio baš to. Njegova avantura sa majmunima izazvala je osmehe širom društvenih mreža i pokazala da je odmor na egzotičnoj destinaciji poput Tajlanda pun iznenađenja i nezaboravnih trenutaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading