NAKON TURBULETNOG PERIODA, ŽENA PEĐE JOVANOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Obratila se suprugu, pa ostavila sve u neverici!

Autor:

Zabava

11.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Peđe Jovanovića se oglasila, nakon pomirenja, pa otkrila zbog čega se slavi u njihovom domu.

NAKON TURBULETNOG PERIODA, ŽENA PEĐE JOVANOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Obratila se suprugu, pa ostavila sve u neverici!

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Jovanović je nedavno javno čestitala rođendan svom suprugu, pevaču Peđi Jovanoviću, putem društvenih mreža. Ova emotivna poruka izazvala je pažnju javnosti, posebno zbog turbulentne prošlosti njihovog odnosa.

U skladu sa emotivnom čestitkom, Ana je objavila nekoliko porodičnih fotografija koje svedoče o njihovoj srećnoj trenutnoj fazi. Ove fotografije otkrivaju da par uživa u svakodnevnim trenucima i zajedničkim aktivnostima, te da su njihovi odnosi izuzetno bliski.

Podsetimo se da je Peđa javno govorio o problemima u braku, posebno vezanim za njegovo alkoholisanje, koje je dovelo do Aninog odlaska. Međutim, Ana mu je pružila drugu šansu, a sudeći po njenim rečima i objavama na društvenim mrežama, izgleda da su uspeli da prevaziđu teškoće i pronađu ponovnu sreću zajedno.

- Srećan 47. rođendan mom životnom saputniku (i u dobru i u zlu), i najboljem tati na svetu. Volimo te 24/7 - napisala je ona, uz ove ljubavne fotografije.

Anina poruka je jasno iskazala ljubav, podršku i poštovanje prema suprugu, ističući ga kao svog životnog saputnika i najboljeg tatu na svetu. Ovakva javna izjava ljubavi i podrške dodatno je učvrstila njihov odnos u očima javnosti.

Anina čestitka Peđi za rođendan, uz porodične fotografije, predstavlja dirljivu sliku njihovog trenutnog zajedništva i ljubavi. Ova priča o borbi za ljubav i sreću može poslužiti kao inspiracija mnogima da veruju u snagu ljubavi i mogućnost prevazilaženja teškoća u partnerskim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading