PRVA FOTOGRAFIJA TEK OPERISANE IVE ŠTRLJIĆ: Najgori deo je prošao, evo kako sada izgleda!

Autor:

Zabava

10.01.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić je objavila fotografiju odmah nakon operacije, pljušte komentari.

PRVA FOTOGRAFIJA TEK OPERISANE IVE ŠTRLJIĆ: Najgori deo je prošao, evo kako sada izgleda!

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Glumica Iva Štrljić prošla je kroz težak period nakon što je polomila obe ruke prilikom pada na snimanju serije. Međutim, sada je na putu ka potpunom ozdravljenju, što je nedavno podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nakon operacije koja je obavljena 26. decembra, Iva je započela sa fizikalnim terapijama. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu, vidno je koliko je srećna što je korak bliže potpunom zalečenju. Ova hrabra glumica nije krila zadovoljstvo zbog napretka koji postiže u procesu oporavka.

Iva je otkrila da je operisana samo desna ruka, dok leva nije zahtevala operativni zahvat. Takođe, iznela je neizvesnost oko trajanja nošenja gipsa i zavoja, ali je istakla da je sledeći korak rehabilitacija kojoj će se posvetiti nakon što skine gips.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Iva Štrljić

 

- Operisala sam se. Prošlo je na najbolji mogući način. To sam odradila na Banjici i pregrmela sam taj najgori deo. Sve je prošlo kako treba. Operisana sam od strane profesionalaca i to je ono što me održava, da ne brinem. Desnu ruku sam operisala, pošto leva nije bila za operaciju. Ne znam koliko dugo ću nositi gips i zavoje, a nakon toga idem na rehabilitaciju - rekla je glumica za Telegraf.


Svojom hrabrošću i pozitivnim stavom, Iva Štrljić je inspiracija mnogima koji prate njen put ka potpunom ozdravljenju. Njeni pratioci pružaju podršku i pozitivnu energiju, dok Iva istrajava u borbi za povratak svojoj punoj snazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading