OVO JE NAJVEĆI STRAH NAŠEG PEVAČA: Peđa Jovanović se PLAŠI da deca krenu njegovim stopama, priznao sve o INTIMI!

Autor:

Zabava

31.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peđa Jovanović progovorio o vaspitanju dece.

OVO JE NAJVEĆI STRAH NAŠEG PEVAČA: Peđa Jovanović se PLAŠI da deca krenu njegovim stopama, priznao sve o INTIMI!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Peđa Jovanović, poznati muzičar, ove godine je doživeo velike uspehe na poslovnom planu, ali je isto tako rešio i svoje privatne probleme. Nakon razdvojenosti, uspeo je da reši sve probleme sa suprugom Anom i ponovo su zajedno.

Iako retko govori o privatnom životu, Peđa je istakao da je njegova supruga velika podrška, te da je srećan što su uspeli da prevaziđu prethodne teškoće.

Foto: Kamarad produkcija

Peđa Jovanović

 

- Ne volim mnogo da pričam o ljubavi, dosta se pominjao moj brak, da li sam sa suprugom ili ne, bilo je tu brodoloma jer sam dosta pravio greške. Sve je to sada iza i idemo dalje. Nikada se nije desilo da ne pričamo, ima tu emocija i dalje sa obe strane. Velika mi je podrška. Zamera mi samo moj prošli ludi život, ali to je hvala Bogu iza mene - rekao je Peđa, te se osvrnuo i na odnos sa bratom blizancem Nenadom, o kojem se takođe dosta pisalo.

Kao otac troje dece, Peđa priznaje da je popustljiv, ali se trudi da uskladi stavove sa svojom suprugom. Iako bi mogao biti strožiji, on pokušava da postigne dogovor sa decom kada su u pitanju škola i ocene. Prikazuje se kao otac koji razume decu i trudi se da pronađe zajednički jezik sa njima.

Foto: Goran Popovski

Peđa Jovanović

 

- Mogao bih da budem strožiji, savetuju me da ne treba da budem preblag kada je škola u pitanju, kada se desi loša ocena, uvek popustim. Trudim se da se dogovaramo. Kada se desi loša ocena, kažem sinu: "Reci mi kakav nam je plan, šta ćemo dalje?". Dogovorimo se, sat ili dva kompjuter, pa onda učenje i sve lepo funkcioniše - kaže on za Blic i dodaje da ne bi voleo da krenu njegovim putem:

- Nisam ih nikada forsirao, ne znam ni da li su talentovani jer nikada nisam forsirao da sednu za klavir ili da probaju da pevaju. Imam fobiju od toga da mi se deca tim bave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading