SKANDAL NA PRIJOVIĆKINOM KONCERTU: Zbog dečka iz publike Aleksandra HITNO prekinula koncert! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović morala je hitno da reaguje!

SKANDAL NA PRIJOVIĆKINOM KONCERTU: Zbog dečka iz publike Aleksandra HITNO prekinula koncert! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je nastupila pred impresivnih 50.000 ljudi na koncertu u Budvi, ostavljajući publiku oduševljenom svojim glasom i energičnim nastupom. Društvene mreže su preplavljene snimcima sa ovog spektakularnog događaja, a jedan snimak je posebno privukao pažnju javnosti.

Jedan neobičan trenutak koji je izazvao smeh i simpatije publike dogodio se kada je jedan od prisutnih mladića odlučio da skine majicu usred gužve. Prijovićeva, primetivši ovo, nije propustila priliku da se našali sa njim.

- Hladno je, obuci majicu - rekla je Aleksandra sa osmehom na licu, što je izazvalo opšti smeh među okupljenima.

 

 


Ovaj koncert samo je još jedan u nizu koji su rasprodati u rekordnom vremenu, potvrđujući popularnost i veliku tražnju za nastupima ove talentovane pevačice. Aleksandra Prijović je nedavno za samo tri sata rasprodala još jedan koncert, te zakazala još jedan, potvrđujući svoj status jedne od najtraženijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni.

Nakon koncerta, fanovi su na društvenim mrežama izrazili oduševljenje nastupom Aleksandre Prijović, ističući njen neverovatan talenat i harizmu. Takođe, haljina koju je pevačica nosila na koncertu takođe je privukla pažnju javnosti, te su se mnogi divili njenom izgledu i modnom izboru.

 

 

Foto: Republika.rs

Aleksandra Prijović koncert

 


Aleksandra Prijović i dalje nastavlja da osvaja publiku širom regiona, postavljajući nove standarde u muzičkoj industriji i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupima. Nakon uspešnog koncerta u Budvi, očekuje se da će njena popularnost i dalje rasti, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju nove koncerte i hitove od ove talentovane pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading