SVI BRUJE O TRANSFORMACIJI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Na ovo se mnoge njene koleginice ne bi usudile!

Autor:

Zabava

22.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se ošišala i totalno promenila imidž.

SVI BRUJE O TRANSFORMACIJI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Na ovo se mnoge njene koleginice ne bi usudile!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je nedavno iznenadila javnost svojim novim izgledom na proslavi rođendana Mlađana Dinkića. Nakon niza koncerata, odlučila je da promeni imidž i istakla se svojom novom frizurom koja je privukla svu pažnju prisutnih.

Aleksandra je na slavlje stigla u uskoj crnoj haljini koja je isticala njenu figuru, ali ono što je svima zapalo za oko bila je njena nova paž frizura. Ova frizura, koja je trenutno veoma popularna među ženama, dala je pevačici potpuno drugačiji i osvežavajući izgled. Njeni obožavaoci su bili oduševljeni promenom, komentarišući da joj ova frizura savršeno pristaje.

 

Aleksandru su pratili njen suprug Filip, dok su se među zvanicama našle i druge poznate ličnosti poput Ane Bekute, Ace Pejovića, Žike Jakšića, Željka Vasića i mnogih drugih. Atmosfera je bila vesela, a fotografije sa događaja su brzo postale viralne na društvenim mrežama.

Ova promena u izgledu Aleksandre Prijović definitivno je izazvala pozitivne reakcije javnosti. Njen odvažan korak da se osveži novom frizurom pokazao se kao pun pogodak, a njena pojava na proslavi rođendana privukla je pažnju svih prisutnih. S obzirom na to da je Prijin izgled uvek bio predmet interesovanja javnosti, ova promena je još jednom potvrdila da je mlada pevačica spremna da eksperimentiše sa svojim imidžom i izgledom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading