PRIJI CIFRE SAMO RASTU NAKON KONCERTA: Evo šta je sada postigla, šok na mrežama (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.12.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo joj skače popularnost!

PRIJI CIFRE SAMO RASTU NAKON KONCERTA: Evo šta je sada postigla, šok na mrežama (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović postiže neverovatne uspehe na svojoj turneji "Od istoka do zapada". Sa početkom u Beogradu 28. septembra, turneja je postala pravi hit, a muzička zvezda je uspela da napuni čak tri beogradske arene. U periodu od nepunih tri meseca, Aleksandra je uspela da poveća broj svojih pratilaca na Instagramu sa 600.000 na čak 800.000 ljudi. Ovo je samo jedan od pokazatelja koliko je popularna i koliko ljudi prate njen rad i aktivnosti.

Nakon Beograda, Aleksandra je svojim nastupima oduševila i publiku u drugim gradovima. Održala je tri koncerta u Nišu, čak pet u Zagrebu, a planira da nastupi još u Tuzli i Zenici. Ovo je impresivan podatak koji pokazuje koliko je tražena i omiljena u različitim delovima regiona. Pored toga, publika je pokazala veliko interesovanje za njen rad, što je jasno vidljivo kroz veliki broj koncerata koje je održala u hrvatskoj prestonici gde je izazvala opštu pometnju među publikom.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović instagram

Inače, jedan od emotivnih trenutaka na koncertu u Zagrebu bio je kada je Aleksandra iznela želju da održi čak i šesti koncert u ovom gradu. Publika je burno reagovala na ovu vest, a pevačica je bila vidno dirnuta i zahvalna na podršci koju dobija od svojih fanova. 

Trenutno ne postoji niko srećniji od mene, pored ovakvog uspeha i ovakve publike. Ja nisam odlično, ja sam najbolje! - Hoću da znate jednu stvar. Sad i ja hoću šestu Arenu! I sedmu i desetu! Pitaju me koji mi je koncert bio najbolji... Znate koji? Svaki - poručila je Aleksandra, prenose hrvatski mediji.

Republika

Foto: Vladimir Luki, Shutterstock

Aleksandra Prijović koncert Zagreb

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading