TATA KRIO SINA PUCAČA U ŠTEK STANU! Oglasio se MUP o pokušaju ubistva kod Velike Plane!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

22.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni mladić je operisan, u kritičnom je stanju i nalati se u Opštoj bolnici u Smederevskoj Palanci.

TATA KRIO SINA PUCAČA U ŠTEK STANU! Oglasio se MUP o pokušaju ubistva kod Velike Plane!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Vladimir Šporčić

U akciji koju su sproveli pripadnici policije u Velikoj Plani, u saradnji sa kolegama iz Beograda i Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, noćas su uhapšena dva osumnjičena lica zbog sumnje da su izvršili ozbiljna krivična dela. A. M. (23) iz okoline Velike Plane je uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, uhapšen je i njegov otac V. M. (54), koji se tereti za pomaganje i nedozvoljenu proizvodnju oružja.


Prema navodima iz MUP Srbije, sumnja se da je A. M. sinoć, nakon rasprave, pucao iz puške u stomak mladiću (19) ispred svoje kuće, nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život. Nakon ovog događaja, osumnjičeni je pobegao sa mesta zločina, ostavljajući mladića ranjenog i u kritičnom stanju. Mladić je brzo prevezen u Opštu bolnicu u Smederevskoj Palanci, gde je hitno operisan.

Nakon što je policija brzo reagovala, V. M. je uhapšen pod sumnjom da je pomogao svom sinu u bekstvu, odvezavši ga do Beograda. Takođe, pronađena je puška koja je korišćena u pucnjavi, a koju je V. M. pokušao da sakrije. Ubrzo nakon toga, A. M. je pronađen i uhapšen u jednom stanu u Beogradu, gde se skrivao od nadležnih organa.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading