NOVI DETALJI ZLOČINA KOD VELIKE PLANE: Čovek upucan u stomak zbog devojke?

Autor:

Hronika

22.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je pušku imao u ilegalnom posedu.

NOVI DETALJI ZLOČINA KOD VELIKE PLANE: Čovek upucan u stomak zbog devojke?

Foto: shutterstock

Ilustracija

Isplivali su novi detalji zločina kod Velike Plane.

Navodno je sukobu koji je izbio sinoć prethodila svađa A.M. i njegove žrtve ispred kuće u kojoj osumnjičeni živi sa babom.

- Navodno je svađa izbila zbog devojke, nakon čega je A.M. uzeo pušku i upucao N.D. u stomak - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni je pušku imao u ilegalnom posedu. Ranjeni mladić zadobio tešku telesnu povredu, opasnu po život.

Zločinac je ubrzo uhapšen nakon što je probao da pobegne od policije.

Da podsetimo, policijski službenici PU Smederevo, zajedno sa pripadnicima policije u Beogradu, u saradnji sa Visim javnim tuzilastvom u Smederevu, uhapsili su tokom ranih jutarnjih sati A.M. (23) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ubistvo u pokusaju i Nedozvoljena proizvodnja, drzanje, nošenje i promet oruzja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni sinoć, nakon verbalne rasprave, ispred kuće u kojoj živi, iz puške koju je nelegalno posedovao, ispalio jedan hitac u predeo stomaka oštećenom tinejdžeru (19), nanoseći mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Intenzivnim radom policijskih sluzbenika, uhapšen je i otac osumnjičenog B.M. koji mu je pomogao da pobegne tako što ga je prevezao do Beograda i sakrio pušku, koja je u međuvremenu pronađena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading