OPSADNO STANJE U AMERICI! Policija saterala u ćošak muškarca koji je pucao na Palestince - motiv pucnjave je jeziv!

Autor: T.V.

Svet

27.11.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica ranjenih mladića trenutno se nalaze u stabilnom stanju, dok je treći zadobio ozbiljne povrede.

OPSADNO STANJE U AMERICI! Policija saterala u ćošak muškarca koji je pucao na Palestince - motiv pucnjave je jeziv!

Foto: Profimedia

Uhapšen je osumnjičeni za upucavanje trojice palestinskih mladića u gradu Berlingtonu, u američkaoj saveznoj državi Vermont, saopštila je danas policija.

Policija je saopštila da je uhapšen osumnjičeni za napad na trojicu palestinskih mladića u gradu Berlingtonu, a identifikovan je kao Džejson J. Iton (48).

Uhapšen je u nedelju popodne u blizini mesta napada, a lokalne vlasti najavljuju podizanje optužnice protiv njega pred lokalnim sudom danas.

Incident se dogodio tokom Dana zahvalnosti, dok su trojica mladića, svi starosti oko 20 godina, prisustvovala skupu u blizini Univerziteta Vermont. Osumnjičeni je, prema izveštajima, primetio mladiće dok su šetali gradom i otvorio vatru na njih.

 

 

Dvojica ranjenih mladića trenutno se nalaze u stabilnom stanju, dok je treći zadobio ozbiljne povrede. Načelnik policije Džon Murad naglasio je da se pretpostavlja da je motiv ovog napada zločin iz mržnje.

Lokalne vlasti prate razvoj situacije, a očekuje se da će sudski postupak pružiti više informacija o motivima i okolnostima ovog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading