OPSADNO STANJE! MASOVNA PUCNJAVA NA PSIHIJATRIJSKOJ KLINICI! Napadač imao samo jedan plan - da oslobodi NJEGA! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.11.2023

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više žrtava u masovnoj pucnjavi u psihijatrijskoj bolnici.

OPSADNO STANJE! MASOVNA PUCNJAVA NA PSIHIJATRIJSKOJ KLINICI! Napadač imao samo jedan plan - da oslobodi NJEGA! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

U petak popodne došlo je do uznemirujućeg događaja u psihijatrijskoj bolnici Nju Hempšir u Konkordu. Masovna pucnjava sa više žrtava izazvala je paniku i strah među zaposlenima i pacijentima.

Prema saopštenju državne policije, napadač je mrtav, a situacija je sada pod kontrolom. Odeljenje za unutrašnju bezbednost i upravljanje vanrednim situacijama Nju Hempšira saopštilo je da je policija odmah reagovala na poziv za pomoć.

O svemu se prvo oglasio guverner Kris Sununu koji je izjavio da se incident dogodio u bolnici i da je situacija sada obuzdana. Prema njegovim rečima, kampus bolnice je očišćen, a osumnjičeni je preminuo.


- Država je odmah mobilisana i na licu mesta je policija. Davaćemo više detalja kako se situacija bude razvijala. Znao je gde ide imao je plan, otac mu se lečio tamo - rekao je Sununu.

Ova bolnica, koja ima 185 kreveta, jedna je od najvećih i najznačajnijih psihijatrijskih ustanova u Nju Hempširu. Njena akutna uloga u lečenju pacijenata sa psihičkim poteškoćama čini je od vitalnog značaja za državu.

Masovne pucnjave su postale učestalije u Sjedinjenim Američkim Državama, a ovaj slučaj u psihijatrijskoj bolnici samo je još jedan u nizu zabrinjavajućih primera. U ovakvim situacijama, najvažnije je da se brzo reaguje i spreči dalji gubitak života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading