"DOŠAO JE IZA MENE, OBGRLIO I MALTRETIRAO, PA MILOVAO!" Policija uhapsila muškarca osumnjičenog da je napastvovao bivšu senatorku

Autor: Tanjug

Svet

12.11.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da se optuženi nalazi u pritvoru u Omahi bez mogućnosti kaucije.

"DOŠAO JE IZA MENE, OBGRLIO I MALTRETIRAO, PA MILOVAO!" Policija uhapsila muškarca osumnjičenog da je napastvovao bivšu senatorku

Foto: Tanjug/AP

Policija američke savezne države Nebraske uhapsila je muškarca koji je optužen da je seksualno napao bivšu senatorku iz Arizone, Martu Meksali (57).

Prema navodima policije okruga Daglas, Dominik Henton (25) optužen je za seksualno uznemiravanje Meksali, koju je napao u sredu, preneo je "Vašington tajms".

Meksali je na Instagramu navela da je džogirala duž reke Misuri u mestu Konsil Blafs, u saveznoj državi Ajovi, kada se pojavio muškarac iza nje.

- Došao je iza mene, obgrllio me i maltretirao, pa milovao, dok se nisam otrgla od njega - navela je Meksali.

U nalogu za hapšenje Konsil Blafsa policija je istakla da je Henton identifikovan uz pomoć kreditne kartice koju je koristio u obližnjem restoranu, ali i obližnje nadzorne kamere, gde se vide on i Meksali.

Policija je saopštila da se optuženi nalazi u pritvoru u Omahi, bez mogućnosti kaucije, i čeka isporučenje Konsil Blafsu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading