ODLUČILI DA ZAJEDNO ODU U SMRT, NISU MOGLI DA PREBOLE GUBITAK ĆERKE I SESTRE! Pre jezivog čina spremili kovčege, oproštajna pisma i novac za sahranu! DETALJI SMRTI PORODICE KOD PRIJEDORA!

Autor:

Svet

31.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin je upucap majku i sestru, a potom je i sebi presudio, prema unapred postavljenom dogovoru.

ODLUČILI DA ZAJEDNO ODU U SMRT, NISU MOGLI DA PREBOLE GUBITAK ĆERKE I SESTRE! Pre jezivog čina spremili kovčege, oproštajna pisma i novac za sahranu! DETALJI SMRTI PORODICE KOD PRIJEDORA!

Foto: Shutterstock

U Dobrljinu kod Prijedora sinoć se desilo dvostruko ubistvo i samoubistvo, kada je tročlana porodica odlučila da zajedno ode u smrt.

Sin je upucao majku i sestru, a potom je i sebi presudio, prema unapred postavljenom dogovoru. Razlog kolektivnog, može se slobodno reći samoubistva, jeste što nikako nisu mogli da se suoče sa bolom. Naime, u maju ove godine, ostali su bez najmlađeg člana svoje porodice, koja je izgubila bitku sa leukemijom.

Ono što posebno budi jezu jeste što je tročlana porodica do detalja isplanirala svoj očajnički čin, ostavljajući za sobom oproštajna pisama, kao i sve što je potrebno za sahranu - od kovčega do novca. .


Porodica je unapred naručila tri kovčega za sahranu, koji su pronađeni na njihovom imanju. Izvor blizak istrazi otkriva da su ostavili čak sedam pisama, od kojih jedno objašnjava razloge ovog očajničkog čina, dok su ostala bila namenjena bliskim ljudima, sadržeći razne smernice. U pismu su čak ostavili bankovne kartice i pin kodove, kako bi njihovi bližnji mogli da podignu novac za troškove sahrane.

- Naveli su ko će ih i gde sahraniti... - kaže izvor blizak istrazi.

Navodi da su u jednoj koverti ostavili 200 KM i u pismu naveli da je to novac namenjen za kupovinu cveća koje treba da se odnese na grob žene preminule od leukemije i to na tačno određen datum. Jedno od pisama namenili su i njenom momku.

- Detaljno su opisali šta će sebi učiniti i kako... Napisali su čak da će neposredno pre tragičnog čina popiti po rakiju, a tokom uviđaja na stolu su pronađeni flaša s rakijom i tri čašice. Prethodno su se istuširali i presvukli u čistu odeću... Zatim su legli u krevet i skončali onako kako su i naveli da će skončati - pojašnjava izvor iz istrage.

Porodica je Iznutra zaključala ulazna vrata, a ključ su izvukli do pola brave kako bi se mogla otključati spolja. I na to su mislili budući da su drugi ključ ostavili ispred ulaznih vrata.

Komšije kažu da ništa nije slutilo na tragediju. 

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading