U KUPAĆEM KOSTIMU, NA SNEGU I MINUSU: Žena Peđe Jovanovića zgodnim telom podigla temperaturu!

Autor:

Zabava

26.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pevača Predraga Jovanovića, Ana veoma je aktivna na društvenim mrežama.

U KUPAĆEM KOSTIMU, NA SNEGU I MINUSU: Žena Peđe Jovanovića zgodnim telom podigla temperaturu!

Foto: printscreen/instagram

Pevač Peđa Jovanović i njegova supruga Ana nedavno su, posle duže razdvojenosti, rešili da svom braku i ljubavi daju drugu šansu, a Ana je, inače, veoma aktivna na društvenim mrežama, a neretko pokazuje svoje zgodno telo.

Jedna fotografija koja je privukla pažnju mnogih jeste oa na kojoj pozira na snegu u belom kupaćem kostimu. Kako se može videti iz priloženog, Ana zaista sjajno izgleda i ima čime da se pohvali, a Peđa je pravi srećnik što ima tako zgodnu suprugu. 

Savršena", "Kakva si ti samo lepota", "Prekrasna si", "Svaka čast" - bili su samo neki od komentara ispod Anine objave.

Podsećamo vest da su se Ana i Peđa pomirili saznalo se kada je isplivao snimak sa proslave njenog rođendana, koji su zajedno proslavili.  Zajedno su od njene 18. godine, a ona je još tada sanjala o skladnoj porodici koju imaju danas. Ona progovorila je o njihovom pomirenju - odgovarajući na pitanja fanova na društvenoj mreži Instagram, naglasila je kako „konačno može da kaže da je ljubav pobedila", posle svih nedaća koje su prošli.

- Naravno da ću odgovoriti na to pitanje, jer je sada to očigledno. Sa njim sam od svoje 18. godine i još tad sam sanjala o skladnoj porodici koju smo napravili u međuvremenu - počela je Ana, pa je onda dodala:

- Nakon svih prepreka na koje smo nailazili poslednjih godina, napokon mogu da kažem da je pobedila ljubav i iskrena borba za opstanak naše velike porodice. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading