OTKRIVAMO! Jovana Jeremić zove bivšeg muža na svadbu sa biznismenom - evo kako je njen budući suprug reagovao na to!

Autor:

Zabava

15.12.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka već sad u glavi sklapa listu gostiju za predstojeće venčanje, a Vojislav Milošević je na vrhu spiska jer se i posle razvoda vole i poštuju.

OTKRIVAMO! Jovana Jeremić zove bivšeg muža na svadbu sa biznismenom - evo kako je njen budući suprug reagovao na to!

Foto: Instagram.com, ATA images

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić će na svadbu koju planira da pravi s novim partnerom Draganom Stankovićem pozvati i bivšeg supruga Vojislava Miloševića, s kojim se svakodnevno viđa jer su posle razvoda ostali prijatelji.

Kako Republika saznaje, Jeremićka već sada u glavi ima broj zvanica koje otprilike planira da pozove na venčanje, a Voja je svakako među prvima.

- Jovana i Voja su ostali prijatelji posle razvoda i njega među prvima planira da zove na svoju svadbu. On je obavešten o tome da ima novog dečka još kad je ušla u vezu s biznismenom Draganom, pa je podržao u startu. On joj je rekao: "Meni je bitno da si ti srećna! Imamo dete koje nas vezuje, pored toga smo prijatelji i naravno da ćemo uvek da budemo jedno drugom podrška" - priča nam izvor blizak voditeljki i dalje otkriva da ni Jovanin partner Dragan ne vidi problem u tome da Vojislav bude na venčanju kad do toga dođe:

- Dragan je odmah rekao da je saglasan da Jovana na svadbu pozove Voju, zna kakav odnos imaju, da se odlično staraju o ćerkici Lei i normalno mu je da i on bude gost. Jovana prijateljima priča koliko je ponosna na to što među njima nema zle krvi, te i kako je uspela da održi sve ljude koji su joj dragi na okupu.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Vojislav Milošević i Jovana Jeremić se zajedno staraju o svojoj ćerkici Lei

Inače, Milošević se na Jovaninom rođendanu, koji je nedavno proslavila, pojavio u restoranu među prvima da je iznenadi, pa je tada za medije rekla koliko joj je drag.

- On će uvek imati moju podršku, to će uvek biti tako. Ja volim da vodim ljubav samo s čovekom kog volim. To je prvo bio Voja, a sada moj novi partner. Voja je otac moje ćerke, ostali smo prijatelji i posle razvoda i ne vidim razlog da bude drugačije sve dok se poštujemo i dok razgovaramo kao ljudi. Sa mnom čovek može sve, a dajem sve kad vidim da me neko ceni i da bi zbog mene pomerao planine - rekla je voditeljka tada.


Jovani na svadbi peva pola estrade

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Nikolić prva se javila da peva Jovani na svadbi

Kako voditeljka i biznismen planiraju da naprave svadbu po svim srpskim običajima, o čemu je naš list prvi pisao, priča se da bi se na tom događaju sjatilo pola estrade da peva Jovani s obzirom na to da ima mnogo prijatelja u ovim krugovima.

- Jovana s mnogima ima drugarski odnos, to bi sigurno bila svadba decenije. Aleksandra Prijović bi bila među prvima koja bi bila na veselju, Jovana mnogo voli njene pesme, a o Milici Pavlović da ne pričamo! Tu je i Maja Nikolić, koja joj je javno čestitala na novoj vezi, tako da će biti svega - rekao nam je tada izvor blizak voditeljki.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading