HOROR: OTAC UHAPŠEN ZBOG MASAKRA! Pobio ženu i decu na Badnje veče, svedočenje komšinice ledi krv u žilama: ''Bilo je krvi na vratima, kada je policija ušla zatekla je STRAVIČAN PRIZOR!''

Autor:

Svet

26.12.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija potresa Francusku zbog monstruoznog ubistva majke Beatris (35) i njeno četvoro dece u gradu Mou tokom Božića.

HOROR: OTAC UHAPŠEN ZBOG MASAKRA! Pobio ženu i decu na Badnje veče, svedočenje komšinice ledi krv u žilama: ''Bilo je krvi na vratima, kada je policija ušla zatekla je STRAVIČAN PRIZOR!''

Foto: Shutterstock

Tela su pronađena u njihovom stanu oko 21 čas, a francuska policija je ubrzo uhapsila Nou B. (33), supruga ubijene žene i oca dece, zbog sumnje da ih je lišio života.

Pretpostavlja se da je Noa na Badnje veče izvršio ovaj stravičan čin, nakon čega je pobegao. Jutros su ga pronašli u blizini Pariza i priveli. Prijateljica ubijene Beatris podelila je svoje iskustvo, navodeći da je pozvala policiju kada je videla krvavu kvaku na vratima stana. Zabrinuta zbog izostanka komunikacije s Beatris tokom dva dana, otišla je do njenog stana.

- Bile smo veoma bliske, svakog dana smo se čule, ali na Badnji dan nije odgovarala na pozive. Pokušala sam je dobiti uveče, ali bez uspeha. Kada je svanulo božićno jutro, i dalje nije bilo odgovora... - dodala je ona.

- Do popodnevnih sati postala sam veoma zabrinuta i na kraju otišla do njenog stana, gde sam primetila krvavu kvaku - izjavila je prijateljica koja živi prekoputa.

Prijateljica je takođe kontaktirala rođake Beatris, koji su bili zabrinuti zbog izostanka komunikacije i razmatrali poziv policiji. Kada je videla krv na vratima, odmah je pozvala policiju, koja je provalila u stan. Strašan prizor ih je sačekao - Beatris i deca ležali su u lokvi krvi, a pretpostavlja se da ih je Noa ubio nožem.

- Zvala sam njenu rođaku, koja je i moja prijateljica i pitala sam je da li se čula sa njima. Rekla mi je da nije. Pogledala sam ka Beatrisinom prozoru, bile su spuštene roletne. Jednostavno nije bilo normalno - priča prijateljica.

Prema nezvaničnim informacijama, Noa je već bio poznat policiji zbog prethodnih slučajeva porodičnog nasilja. Pre četiri godine, napao je suprugu nožem, ali je slučaj obustavljen zbog njegovog psihičkog stanja, tvrdeći da je delovao u stanju neuračunljivosti.

Iako pojedini mediji naznačavaju da je reč o mentalno zaostaloj osobi, komšije opisuju Noa kao psihički labilnu osobu. Ova tragična situacija ostavlja zajednicu u šoku, a istraga će rasvetliti sve detalje ovog strašnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading