DOLIJAO MONSTRUM KOJI JE POBIO PORODICU! Nezapamćena tragedija u Francuskoj: Uhapšen Noa (33) osumnjičen za ubistvo supruge i četvoro dece!

Autor:

Svet

26.12.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska policija privela je Nou B. (33) pod sumnjom da je odgovoran za stravičan zločin u gradu Mou, gde su pet beživotnih tela pronađena u njihovom stanu na Božić oko 21 čas

DOLIJAO MONSTRUM KOJI JE POBIO PORODICU! Nezapamćena tragedija u Francuskoj: Uhapšen Noa (33) osumnjičen za ubistvo supruge i četvoro dece!

Foto: Tanjug/AP

Francuska policija

Prema izveštajima francuskih medija, žrtve su supruga i njihovo četvoro dece, koji su imali 9 meseci, 4, 7 i 10 godina.

Noe B. je uhapšen danas u Sevranu, nedaleko od Pariza, i suočava se s optužbama za ubistvo s predumišljajem. Policija je reagovala nakon što su zabrinuti članovi porodice prijavili nestanak i nemogućnost uspostavljanja kontakta s porodicom.

Tužilac je saopštio da nije bilo znakova provale u stanu, te da otac nije bio zatečen na mestu događaja.

Prema nezvaničnim informacijama, Noe B. bio je poznat policiji zbog prethodnih incidenata porodičnog nasilja. Navodno je 2019. godine napao svoju suprugu nožem, ali je slučaj tada odbačen jer je optuženi proglašen mentalno zaostalim, a time i nesposobnim za svesno izvršenje dela.

Ovaj šokantan zločin ostavlja lokalnu zajednicu u neverici, a istraga je u toku kako bi se utvrdili svi detalji ovog tragičnog događaja.

Podsetimo, francusko tužilaštvo pokrenulo je istragu o višestrukom ubistvu nakon što je pronađeno pet tela u gradu Meo, severoistočno od Pariza u ponedeljak uveče.

Lokalni mediji javljaju da su žrtve žena i njeno četvoro dece, prenosi Figaro.

Lokalni portal koji je prvi javio o ovom slučaju, izvestio je da policija traži 33-godišnjeg oca, koji je "u bekstvu".

Medijje dodao da je otac odranije poznat policiji, koji je bio i glavni osumnjičeni u ovom slučaju.

Tela su pronađena u stanu u gradu Meo, koji je 41 kilometar udaljen od Pariza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading