PEĐA JOVANOVIĆ IZGUBIO DOZVOLU ZBOG BRATA: Nenad vozio u alkoholisanom stanju, pa policajcima poturio BLIZANČEVA DOKUMENTA!

Autor:

Zabava

06.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Blizanac otkrio kako je njegov brat Peđa izgubio dozvolu zbog njega!

PEĐA JOVANOVIĆ IZGUBIO DOZVOLU ZBOG BRATA: Nenad vozio u alkoholisanom stanju, pa policajcima poturio BLIZANČEVA DOKUMENTA!

Foto: Instagram.com/nenadblizanac

Popularna braća Peđa i Nenad Jovanović zajedno su započeli muzičku karijeru i nastupali kao duo "Blizanci". Nakon toga, došlo je do razlaza, a Peđa je postao aktivniji. Retko kad govore o privatnim životima, ali je Nenad jednom prilikom ispričao kako je koristio Peđin identitet, što je njegovog blizanca koštalo vozačke dozvole.

Naime, Nenad je vozio u alkoholisanom stanju, a policajcima je pokazao dokumenta svog rođenog brata.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Jovanović

- Meni su jednom oduzeli njegovu vozačku dozvolu. 0,5 promila je tada bilo dozvoljeno, a ja sam imao 0,6 - rekao je Nenad, pa dodao.

- Vozili smo jedan auto i kada sam tražio dokumenta, vidim da su njegova tu, a moja nisu. Dao sam njegovu vozačku i oni su je oduzeli. Ja sam u tom momentu bio Peđa - zaključio je on kroz smeh.

Republika

Foto: Goran Popovski

Peđa Jovanović

Inače, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Nenad napadnut u jednom restoranu u Rakovici, a on se oglasio na svom profilu na društvenoj mreži instagram i otkrio šta se desilo.

- Evo ovim putem da se obratim u vezi naslova na portalima vezanih za napad na mene. Niko me nije napao! Koliko sam i sam kasnije saznao incident koji nije imao nikakve veze sa mojim nastupom se dogodio utorak nakon radnog vremena ispred lokala u kojem sam nastupao i nemam informaciju da je bilo ko povređen. Hvala vam što brinete, ali sve je okej - napisao je Nenad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading