ŠTA URADI, ČOVEČE? Alimpijevićev igrač izveo NAJSMEŠNIJA slobodna bacanja u ISTORIJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.12.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Bešiktaša postao je predmet ismevanja na društvenim mrežama.

ŠTA URADI, ČOVEČE? Alimpijevićev igrač izveo NAJSMEŠNIJA slobodna bacanja u ISTORIJI! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nagledali smo se godinama unazad raznih metoda prilikom izvođenja slobodnih bacanja. Od gađanja "iz bunara", jednom rukom, "od tablu", ali ovaj slučaj iz duela Bešiktaša i Huventuda odavno nije viđen!

"Junak" večeri je Anhel Delgado iz ekipe Bešiktaša, koju sa klupe vodi srpski stručnjak Dušan Alimpijević, koji je zbog "blamiranja" postao predmet ismevanja na društvenim mrežama.

Preciznije, košarkaš turskog tima je stao na liniju za slobodna bacanja kod rezultata 60:71 u korist Huventuda na meču Evrokupa i napravio, u najmanju ruku, dva bizarna promašaja.

Delgado najpre nije uspeo ni da dobaci loptu do obruča. Izgledalo je da se radi o samo pogrešnom proračunu, ali onda je usledilo i drugo izvođenje "penala".

Međutim, ponovo, kao kopi-pejst, lopta nije doletela ni do koša, pa su sudije iste sekunde bile prinuđene da prekinu igru i dodele posed španskoj ekipi.

Posle svega, Bešiktaš je izgubio rezultatom 81:85, pa se može reći da je Anhel Delgado ispao i tragičar zbog poraza Alimpijevićevog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading