PANTER DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA! Kapitena Partizana žele u reprezentaciji!

Autor:

Sport

06.12.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Panter bi mogao konačno da obuče dres nacionalnog tima.

PANTER DOBIO POZIV KOJI SE NE ODBIJA! Kapitena Partizana žele u reprezentaciji!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kevin Panter se dugo dovodio u vezu sa nacionalnim timom Srbije. Ipak, udarna igla Partizana možda će nastupiti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

U Košarkaškom savezu Srbije su protiv naturalizacije inostranih igrača, što bi mogla da iskoristi Bosna i Hercegovina, koja je pokazala interesovanje za kapitena crno-belih. Pored Pantera, šuška se kako je u opticaju i košarkaš ekipe Makabija iz Tel Aviva,Vejn Boldvin.

Foto: Starsport

Kevin Panter u duelu sa Vejnom Boldvinom

Podsetimo, KSBiH već uveliko radi na dobijanju dozvole za igrača Fenerbahčea, Tarika Biberovića. Razgovori sa centrom turskog kluba deluju kao da bi mogli imati pozitivan ishod. Za reprezentaciju BiH je već debitovao Luka Garza, igrač Minesota Timbervulfsa u razvojnoj ligi. S obzirom na korene mladog centra, on se ne vodi kao naturalizovan igrač. 

Kevin Panter bi predstavljao veliko pojačanje za nacionalni tim Bosne i Hercegovine. Osim velikog iskustva, bivši igrač Armanija, Virtusa i Crvene zvezde Meridianbet iza sebe ima sjajnu sezonu u Evroligi. Uspeo je da odvede ekipu Željka Obradovića u plej-of najelitnijeg evropskog takmičenja i došao nadomak plasmana na Fajnal-for.

Reprezentacija Bosne i Hercegovina završila je prethodno Evropsko prventvo na 18. poziciji sa dve pobede i tri poraza. Takođe, nisu uspeli da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo, na kojem nikada nisu nastupili kao nezavisna država.

S obzirom na slabe rezultate nacionalnog tima, deluje kao da bi pojačanja u vidu Pantera i Biberovića, koji se kao i Garza ne bi vodio kao naturalizovani igrač, mogla da donesu Bosni i Hercegovini prvi plasman na Mundobasket u istoriji države. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading