SJAJNE VESTI ZA GROBARE! Italijani DRASTIČNO oslabljeni protiv Partizana! Nema Mirotića, ali ni bivšeg igrača Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

06.12.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpija Milano potvrdila da Nikola Mirotić neće igrati u Štark areni.

SJAJNE VESTI ZA GROBARE! Italijani DRASTIČNO oslabljeni protiv Partizana! Nema Mirotića, ali ni bivšeg igrača Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Etore Mesina

Ako je bilo sumnje, sada više ne postoji! Nikola Mirotić će sada i zvanično propustiti utakmicu protiv Partizana, pošto nije doputovao sa ekipom milanske Olimpije u Beograd.

Krilni centar ima problema sa Ahilovom tetivom, pa će prema pojedinim prognozama, odsustvovati otprilike mesec dana sa parketa.

Tu se ne završavaju očajne vesti za Italijane, pošto osim Mirotića, trener Etore Mesina neće moći da računa ni na Bilija Berona, koji je povredio lakat.

Republika

Foto: Starsport

Bili Beron

Ni Željko Obradović ne može da računa na kompletan roster, pošto najtrofejniji evropski trener na klupi Partizana nema na raspolaganju Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića.

Utakmica 13. kola Evrolige između crno-belih i Armanija igra se u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Klub iz Humske je trenutno na po šest pobeda i poraza, dok Italijani imaju četiri trijumfa, uz čak osam neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ARENA TVRDJAVA PARTIZANA

06.12.2023 23:52

ARMANI ima 15 igraca ali u ARENI pada ! Bice tusiran !