PRVO OGLAŠAVANJE MILOŠA BIKOVIĆA, NAKON ROĐENJA SINA!

Autor:

Zabava

09.01.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković se oglasio putem Instagrama, pa objavio crtež, koji je raznežio sve!

PRVO OGLAŠAVANJE MILOŠA BIKOVIĆA, NAKON ROĐENJA SINA!

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Izabranica glumca Miloša BikovićaIvana Malić, upravo se porodila i na svet donela dečaka. 

- Ivana je ušla u salu za porođaj, Miloš je došao sa njom, nisam sigurna da je ušao u salu, ali se sav uspaničio, baš je bio onako, kao dete pogubljen, presrećan je bio - rekao je izvor za Republiku. 

Glumac je rođen 13-og januara, a njegova supruga se porodila danas, samo četiri dana pre njegovog rođendana, pa se može zaključiti da mu je ovo rođendanski poklon, najlepši koji je mogao da poželi i o kom je maštao ceo svoj život. On je bio uz suprugu u ovim trenucima i time pokazao koliko je odgovoran suprug, a sada i otac.

Glumac se sada, prvi put nakon rođenja sina, oglasio putem Instagrama, gde je objavio fotografiju, odnosno crtež, na kojoj je majka, otac i dete, što simbolizuje tročlanu porodicu, što su oni sada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsetimo, popularni glumac Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić uskoro će postati roditelji po prvi put. Ivana, koja je poreklom iz Crne Gore i po zanimanju pravnica, trenutno se nalazi u poodmakloj trudnoći, pa je par odlučio da praznike provede u toplini porodičnog doma.

Miloš Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. Nedavno je svetlost dana ugledao i nastavak filma "Sluga" u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon mnogo obaveza, glumcu prija da se opusti u udobnosti svog doma uz suprugu koju voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading