FRANCUSKA SRAMOTA, LEGENDARNOG SRBINA MALTRETIRAJU! MATIĆ BESAN na Ren! Spreman je na RADIKALAN POTEZ, ZAVRŠIĆE KARIJERU ako ga ne ISPOŠTUJU!

Autor: M. M.

Sport

09.01.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Srbije u problemu!

FRANCUSKA SRAMOTA, LEGENDARNOG SRBINA MALTRETIRAJU! MATIĆ BESAN na Ren! Spreman je na RADIKALAN POTEZ, ZAVRŠIĆE KARIJERU ako ga ne ISPOŠTUJU!

Foto: Vikipedia

Šokantne vesti stižu iz Francuske! Nemanja Matić (35), proslavljeni srpski fudbaler, preti da će okončati karijeru. 

Njegov revolt su izazvali čelnici kluba za koji trenutno nastupa - Rena, jer na sve načine pokušavaju da spreče transfer Srbina u Lion.

Glavni razlog ljutnje bivšeg kapitena Srbije jeste to što klub nije obezbedio školovanje za njegovu decu i već je obavestio vlasnika Pina o namerama..


Lion mu nudi prelazak u svoje redove, ali sa severa Francuske još uvek nisu odgovorili na ponudu i pitanje je da li će uopšte biti potvrdno.

Navodno, piše "Lekip" Matić je spreman na radikalan potez ukoliko ga ne ispoštuju u Bretanji. Naime, okončaće profesionalnu karijeru ukoliko ga čelnici Rena ne puste u Lion s kojim je dogovorio lične uslove.

Ugovor sa Renom mu traje dve godine, ali je Matić već ispraznio svoj ormarić u trening kampu tog kluba i ne želi više da se pojavljuje tamo. Srbin se nije pojavio na treningu kluba u utorak, piše ugledni medij.

- Cilj je da zadržimo Matića, jer njegovo iskustvo nam je potrebno. Ne bih da ga gledam kako odlazi. Tandem Matić – Le Fe je funkcionisao savršeno u poslednje vreme, nema sumnje da bi na proleće bili još bolji. Jedan ima ogromne tehničke kvalitete i savršeno čita igru, dok je drugi sjajan u izgradnji igre i povezivanju linija. Ubeđen sam da će Nemanja biti važno oružje za nas u nastavku sezone - izjavio je krajem 2023. trener Rena, Žilijen Stefan.

Nemanja Matić je tokom bogate fudbalske karijere branio boje Čelsija, Benfike i Mančester junajteda, Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading