EVO KAKO ĆE ZAVRŠITI MARAŠ I BAĆA! Miloš Biković otkrio šta čeka glavne junake "Južnog vetra"!

Autor:

Zabava

03.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac progovorio o scenama koje sve zanimaju!

EVO KAKO ĆE ZAVRŠITI  MARAŠ I BAĆA! Miloš Biković otkrio šta čeka glavne junake "Južnog vetra"!

Foto: Nemanja Miščević

Miloš Biković jedan je od naših najzauzetijih glumaca, a radi i na realizaciji novog "Južnog vetra". Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je šta nas dalje očekuje.

Republika

Foto: Republika

Miloš Biković progovorio o nastavku Južnog vetra

Naime, Biković je otkrio kako će glavni akteri "Južnog vetra" završiti, a to je ono što mnogobrojna publika želi da zna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković i Miodrag Radonjić

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je Biković u emisiji i iznenadio mnoge.

Međutim, ono što je kasnije priznao, zanimalo je sve, a tiče se junaka "Južnog vetra". 

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora - rekao je glumac.

Republika

Foto: RTS

Miloš Biković priznao kakav kraj čeka Maraša

Miloša Bikovića ćemo od 4. januara moći da gledamo u bioskopima širom Srbije u filmu "Sluga 2" reditelja Klima Šipenka, gde igra glavnu ulogu.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković i Ivana Malić uskoro postaju roditelji

Inače, Miloš Biković i njegova verenica uskoro će postati roditelji po prvi put. Ivana, koja je poreklom iz Crne Gore i po zanimanju pravnica, trenutno se nalazi u poodmakloj trudnoći, pa je par odlučio da praznike provede u toplini porodičnog doma. Ivana je blizu termina porođaja, pa je njihova radost uskoro će biti upotpunjena dolaskom bebe. Udoban dnevni boravak, jelka i Miloš sa knjigom u ruci stvaraju idiličnu atmosferu koja je posebno važna za trudnu Ivana. Njih dvoje s nestrpljenjem iščekuju dolazak bebe, a fanovi sa nestrpljenjem prate njihovu priču i raduju se zajedno sa njima.

Podsećamo, Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading