OVAKO JE ĆANA ODVUKLA SINA JEDINCA OD ALKOHOLA: Sa suprugom osmislila taktiku za "LEČENJE SVIH BUBICA"

Autor:

Zabava

03.01.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala kako je naslednika izvela na pravi put!

OVAKO JE ĆANA ODVUKLA SINA JEDINCA OD ALKOHOLA: Sa suprugom osmislila taktiku za "LEČENJE SVIH BUBICA"

Foto: youtube.com/pink.rs

Popularna pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, otvorila je dušu o odgajanju svog sina jedinca. Ona je priznala koje su tehnike njen suprug i ona koristili u periodu njegovog puberteta, te priznala koliko je nasledniku smetalo što je ona stalno zauzeta zbog nastupa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Stanojka Mitrović Ćana

- Nije on bio problematičan, bilo je nestašluka, naravno, kao i svako dete. Ja sam bila zauzeta, pa je to njemu smetalo, kada sam kući, pričam preko telefona i onda krene da me ljubi, a ja ugovaram nastup ili tako nešto i onda kažem: "Izvinite, nazvaću vas uskoro, imam neki problem", a Luka mi kaže: "Do ovde mi je tvog posla" i onda shvatim da on samo traži pažnju - započela je Ćana.

- Niko nam u životu nije skucao na vrata, kada je počeo da izlazi nije dolazio pijan. Suprug je sportski tip, radio je u specijali, i onda kada Luka pretera u nečemu, onda ide sklekovi, pa sve po redu, mi smo sve bubice njegove lečili tako - ispričala je popularna pevačica u jednoj emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/BN Music Official

Ćana

Ćana je nedavno potkačila kolegnicei, koje, kako kaže, su spremne da se ponize za "dobru lovu".

- Dosta puta ljudima sa strane kad vide taj silni bakšiš, kao da su honorari dogovoreni, a ovo dodatno, ne, to nije tako. Išla sam uvek na fiksnu cenu i fiksno vreme, nikad nisam pevala od jutra do sutra, jer bilo je raznoraznih situacija kojih sam se naslušala od starijih koleginica, tako da sam rešila - manje para, ali mirnija glava - rekla je pevačica za Grand i dodala:

- Dešavalo se da su koleginice morale da rade neke poslove u kuhinji čak, jer postoje ljudi koji misle da sa parama mogu sve, pa je njima bio gušt da oni to plate, a da nekog nateraju da tamo ljušti krompir, nebitno da li je to jedan krompir ili pet, ali je to sa moje tačke gledišta potcenjivanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading