BEOGRAĐANKA NAPALA BABU, PA JOJ OTELA HLEB! Svađala sa starijom ženom u marketu i sve šokirala: PONAŠA SE KAO ĐUBRE! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

13.01.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob beograđanke i starice.

BEOGRAĐANKA NAPALA BABU, PA JOJ OTELA HLEB! Svađala sa starijom ženom u marketu i sve šokirala: PONAŠA SE KAO ĐUBRE! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Debata o pravilima koja se odnose na prednost starijih osoba postala je žustrija nakon što je jedna Beograđanka, Ksenija, podelila svoje iskustvo iz marketa gde se, kako tvrdi, "otimala" za hleb sa starijom ženom.

Prema Ksenijinom tvitu, starija gospođa je navodno brzinski preotela hleb koji je Ksenija planirala kupiti, što je navelo našu junakinju da hleb uzme nazad iz korpe starije dame. Ovaj potez izazvao je kontroverzne reakcije na društvenim mrežama.

 

 

- E pa šta mi se sad desilo u marketu. Baba koja je doslovno počela da se vucara sa mnom za poslednji hleb, bukvalno sam ga ja prva videla i stavila ruku i ona samo otrgnula. I onda sam ja gledala čekala da uzme i stavi u korpu i onda sam joj otrgnula korpu uzela hleb i vratila. Ajde marš baba ko nađe njegovo - navodi se. 

Dok su neki podržavali Ksenijin "damski potez", ističući da broj godina ne bi trebalo da opravdava nedolično ponašanje, drugi su smatrali da postupak nije primeren i da se treba očuvati poštovanje prema starijim osobama.

- Broj godina ne daje nikome za pravo da se ponaša kao đubre, makar taj broj bio 100 - komentarisao je jedan korisnik, dok je drugi izrazio zabrinutost zbog nedostatka empatije prema starijima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading