GEST BEOGRAĐANKE RASPAMETIO LJUDE! Na klupici ostavila pun džak odeće, RAZLOG će vas rasplakati!

Autor:

Vesti

11.01.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je naše malo nekome mnogo, dokazali su brojni primeri.

GEST BEOGRAĐANKE RASPAMETIO LJUDE! Na klupici ostavila pun džak odeće, RAZLOG će vas rasplakati!

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beograd_rezerva

Mnogi kažu da se ljudi dobijaju, ali i gube na sitnicama, te ne zaboravite da prevedete deku preko ulice, kupite cveće od bake, ustanete trudnici i pomognete osobi koja je u nevolji. Koliko sve ove sitnice znače, zna i jedna Beograđanka koja je uradila predivnu stvar.

Ona je, naime, odlučila da Zvezdari u Pop Stojanovoj ulici na jednoj klupi ostavi dva džaka u koje je stavila čiste stvari, prenosi Alo.

- Ako nekome treba ili zna nekoga kome je to potrebno, može slobodno da uzme, poslužiće zimi pogotovo. Ne bacajte staru garderobu, donirajte, poklonite, nekome će značiti - napisala je ona, a njemu fotografiju je podelila Instagram stranica moj_beograd_rezerva.

Na džakovima je napisala "čista odeća" i to isto i na engleskom jeziku kako bi i stranci mogli da se posluže, ukoliko im je to neophodno.

Gest ove devojke treba sve da nas podseti da je naše malo nekome zapravo mnogo, te ne budite lenji, već stare stvari koje vam ne nisu potrebne, poklonite i donirajte onima kojima će možda baš taj stari džemper biti potreban da prežive hladne noći.

A da uvek imamo nečem lepom da se radujemo, ta da se uspomene iz detinjstva pamte za života, dokaz je i jedno iznenađenje koje su kolektiv i bivši đaci priredili jednom učitelju za odlazak u penziju.

U OŠ "Nikola Tesla" u Novom Sadu u penziju je ispraćen učitelj Zoran Damjanović. Na ispraćaj je došlo više od 10 njegovih generacija, koje su tim gestom pokazale koliki trag učitelj može da ostavi na svoje đake, objavio je 021.rs.

Nakon što se pozdravio sa okupljenima, učitelj im se zahvalio što su došli i poželeo im sreću u životu.

 

 

Ovo je najprijatnije iznenenađenje koje sam mogao da doživim. Neko me je baš danas pitao, mislim da mi je ovo danas 14. generacija koju sam izveo. Drago mi je što ste došli sa osmehom na licu, želim vam mnogo sreće u životu, ljubim vas sve, vas i vaše bližnje - rekao je učitelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading