MARIJU JE VRAČARA ZGRABILA ZA RUKU I GLEDALA JOJ U DLAN, ZBOG JEDNE REČENICE JE ZANEMELA! Bajanje starice je SKUPO koštalo!

Autor:

Vesti

02.01.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest Beograđanke koju je vračara zgrabila za ruku i počela da baje, krije šokantne detalje.

MARIJU JE VRAČARA ZGRABILA ZA RUKU I GLEDALA JOJ U DLAN, ZBOG JEDNE REČENICE JE ZANEMELA! Bajanje starice je SKUPO koštalo!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, Shutterstock

Beograđanka, Marija M. u iskrenoj ispovesti, otkila nam je šta ju je snašlo u centru Beograda i upozorila druge ljude na opasnosti koje sa svih strana vrebaju.

- Mlada sam, ali veoma obrazovana i vredna devojka. Kao neko ko ima diplomu prestižnog fakulteta, nisam sujeverna i ne verujem u vradžbine i slično, ali sam veoma radoznala. Bilo je oko 19h kada sam sa drugaricom krenula na kafu, a pre toga, odlučile smo da prošetamo Knez Mihailovom.

Budući da se bližila Nova godina, praznična euforija se osećala u vazduhu. Osim toga, na šetalištu je bila neviđena gužva. Ne volim gužvu! Drugarica mi se žalila, imala je ljubavne probleme, nakon što je saznala da ju je dečko prevario, a potom i ostavio. U tom trenutku, nailazi ljubazna starica, milog glasa.

- On nije srećan, vratiće ti se i moliće te za oproštaj! - rekla je starica mojoj drugarici.

Nas dve smo se samo nasmejale i začuđeno pogledale, a ona je nastavila da priča, prenosi Stil.

- Nemaš sreće u ljubavi, ali srediće se sve - reče ona, a onda je pogledala u mene. Dugo je ćutala gledajući me u oči, a onda mi se obratila.

- Dete moje, mnogo radiš. Mnogo para zarađuješ, ali nikad nemaš novca - reče ona, a ja sam iz nekog razloga polčela da drhtim.

Zgrabila me je za ruku, a onda počela da gata. Nisam znala šta me snašlo, a ona je već počela da čita nešto sa mog dlana, a pre toga, rekla je mojoj drugarici da se udalji.

- Dete moje, tebe je neko prokleo. Prokleta si, zato nemaš sreće. Rađeno ti je na devet grobova, da nikad ne budeš srećna - reče ona. Zaboravila sam da napomenem da smo joj pre toga dale po 500 dinara.

Počela je nešto da baje, a ja sam prebledela. Telo mi je drhtalo, dok me oblivao znoj. Videla je da mi nije dobro i samo je nastavila.

- E sad, izvadi najviše novca koliko imaš i stavi u dlan - rekla mi je, a ja sam joj odgovorila da nemam ništa, te da mi je sav novac na kartici.

- Idemo na bankomat da uzmeš - bez pardona mi reče, a ja sam doživela neviđeni šok, umalo se nisam prevrnula. Brzo sam shvatila o čemu se radi. Želela je da stavim sav novac koji imam u dlan, a onda da me tako zbunjenu prevari i sve pokupi.

Čula sam da su mnogi nesvesno davali novac, ne znajući šta čine. Ljudi moji, i stvarno je tako, ja sam bila izgubljena, nisam znala gde se nalazim. Ali, nekako sam uspela da se trgnem i shvatim o čemu se radi. Ne dozvolite uličnim prevarantima da vam prilaze, jer, pokušaće na sve načine da vas prevare i ostave bez novca! Ja sam naučila veliku lekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading