NEVEROVATNA GUŽVA NA PUTU KA BEOGRADU SA ZLATIBORA: Situaciju je dodatno otežala saobraćajna nezgoda koja se dogodila kod Požege

Autor:

Vesti

02.01.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formirane su ogromne kolone vozila, a čeka se i preko pola sata kako bi se nastavila vožnja.

NEVEROVATNA GUŽVA NA PUTU KA BEOGRADU SA ZLATIBORA: Situaciju je dodatno otežala saobraćajna nezgoda koja se dogodila kod Požege

Foto: RINA

Od ranih jutarnjih sati na putu ka Zlatiboru, ali i u centru ove planine došlo je do saobraćajnog kolapsa i velikih gužvi. Formirane su ogromne kolone vozila, a čeka se i preko pola sata kako bi se nastavila vožnja.

- Sutuaciju je dodatno otežala saobraćajna nezgoda koja se dogodila u selu Rasna kod Požege, kada su se sudarila dva putnička automobila. Kolone vozila pružaju se bukvalno u nedogled - rekao je za RINU Jovan Nikolić koji se zatekao na licu mesta.

Velike gužve ne bi trebalo da čude jer je samo tokom novogodišnjih praznika na Zlatiboru boravilo oko 70.000 ljudi, a svi smeštajni kapaciteti bili su rezervisani mesecima unapred.

Zlatibor je već nekoliko godina unazad postao sinonim za savršeno mesto za doček Nove godine.

Smeštajni kapaciteti su popunjeni gotovo godinu dana unapred, a ove godine nije bilo drugačije. Hoteli su već mesecima unazad bili rezervisani, ostavljajući samo mogućnost da se eventualno u nekom od apartmana nađe mesto ukoliko neko otkaže rezervaciju. Očigledno je da nije štedela za doček Nove godine na ovoj planini, jer je iz Turističke organizacije Zlatibor stigla informacija da je oko 70.000 ljudi dočekalo Novu godinu upravo na ovom planinskom biseru.

Kiosci su bili okupirani, a redovi su se pružali ispred njih jer je novogodišnja noć ostavila posetioce ogladnelim. "Seoba Srba na Zlatibor" - kako su neki posetioci nazvali ovu sliku, definitivno je najkreativniji opis trenutne atmosfere na ovoj planini. Dijalekti sa svih strana čuju se na jednom mestu - Zlatiboru, stvarajući posebnu šarenilo i raznolikost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading