SAOBRAĆAJNA NEZGODA U CENTRU GRADA: Udario drugi auto pod nerazjašnjenim okolnostima

Autor:

Hronika

24.12.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta nije bilo policije, kao ni Hitne pomoći.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U CENTRU GRADA: Udario drugi auto pod nerazjašnjenim okolnostima

Foto: Republika.rs

U blizini robne kuće "Beograd" u ulici Kneza Miloša, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila. Kako se može videti na fotografiji, automobil je pod nezrazjašnjenim okolnostima udario u bocni deo drugog vozila. 

Na licu mesta nije bilo policije, kao ni Hitne pomoći.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Da podsetimo, ovog vikenda se desilo više saobraćajnih nesreća. U subotu se dogodila nesreća u blizini Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu, piše portal iKragujevca. Tokom nesreće, jedna osoba je zadobila ozbiljne povrede.

Pešak je povređen u sudaru sa vozilom u ulici Sestre Janjić a povređena osoba sada se nalazi u kritičnom stanju u Urgentnom centru UKC Kragujevac, gde se medicinski tim trudi da mu pruži svu neophodnu pomoć kako bi spasili njegov život.

Vozač vozila, koji je naleteo na pešaka nije se zaustavio kako bi povređenom pružio pomoć, već je napustio mesto događaja. Kragujevačka policija trenutno intenzivno traga za osobom odgovornom za ovaj događaj.

Večeras nešto posle 20 časova, na putu Ratkovo - Pivnice, došlo je do teške saobraćajne nezgode kada se jedno vozilo prevrnulo na krov.

Prema izveštajima očevidaca, vozač automobila je zakačio šljunak pored puta, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom, rezultirajući prevrtanjem u kanal pored puta.

Iako je materijalna šteta značajna, srećom, nije bilo teže povređenih lica. Ovo je svakako olakšavajuća okolnost u ovako ozbiljnoj saobraćajnoj nezgodi, gde je moglo doći do mnogo težih posledica.

Nakon nezgode, policija je odmah izašla na teren i sprovela uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti ove nesreće. Detaljan uviđaj je od presudnog značaja za utvrđivanje uzroka i eventualnih propusta koji su doveli do ove saobraćajne nezgode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading