SAOBRAĆAJKA NA AUTOKOMANDI IZAZVALA OGROMAN ZASTOJ: Sudar tri automobila, jedna osoba prevezena u Urgentni

Autor:

Hronika

02.01.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć i policija su brzo reagovali.

SAOBRAĆAJKA NA AUTOKOMANDI IZAZVALA OGROMAN ZASTOJ: Sudar tri automobila, jedna osoba prevezena u Urgentni

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Večeras se dogodila saobraćajna nezgoda na Autokomandi u smeru ka gradu, u kojoj su učestvovala tri automobila. Hitna pomoć i policija su odmah reagovali i stigli su na lice mesta. Učesnici nezgode su napustili svoja vozila, a jedna osoba je prevezena u Urgentni centar. Takođe, došlo je do materijalne štete na automobilima koji su učestvovali u sudaru, saznaje Telegraf.rs.

Hitna pomoć i policija su brzo reagovali i stigli su na mesto saobraćajne nezgode. Njihova prisutnost je od izuzetne važnosti u ovakvim situacijama kako bi pružili pomoć povređenima i obezbedili bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Veliki zastoj i gužva na Autokomandi

Saobraćajni zastoj je neizbežan nakon sudara tri automobila na Autokomandi. Gužva se brzo stvorila, a vozači se pozivaju na dodatni oprez kako bi izbegli dodatne nezgode usled povećanog saobraćaja i stresa koji on nosi.

Opasnosti saobraćajnih nezgoda

Ova nezgoda je još jedan podsetnik na opasnosti sa kojima se vozači svakodnevno suočavaju na putevima. Brza reakcija i preventivne mere mogu pomoći u smanjenju rizika od saobraćajnih nezgoda, a vozači bi trebalo da budu svesni svoje odgovornosti za bezbednu vožnju.

Saobraćajna nezgoda na Autokomandi izazvala je veliki zastoj i stvorila gužvu, dok su Hitna pomoć i policija odmah intervenisali. Važno je da vozači budu svesni opasnosti na putevima i preduzmu sve neophodne mere kako bi smanjili rizik od saobraćajnih nezgoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading