KAKO JE BESAN VLASNIK STANA SERVIRAO "HLADNU OSVETU" BIVŠIM STANARIMA?! Snimak nastao ispred zgrade postao VIRALAN NA MREŽAMA (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

11.01.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mrežama sve vrvi od komentara!

KAKO JE BESAN VLASNIK STANA SERVIRAO "HLADNU OSVETU" BIVŠIM STANARIMA?! Snimak nastao ispred zgrade postao VIRALAN NA MREŽAMA (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Francuski vlasnik stana, Tomas Ravo, imao je ozbiljnih problema sa svojim stanarima koji su više od godinu dana odbijali da plaćaju kiriju. Kada su konačno odlučili da napuste njegov stan, Ravo je doživeo pravi šok - stan je bio u užasnom stanju.

Odlučna osveta

Nakon što je video u kakvom su stanju ostavili njegov prostor, Ravo je odlučio da im se osveti na neobičan način. Kako prenosi Virealno, saznao je gde su se odselili i smislio plan osvete.

Neprijatno iznenađenje

Ravo je ukrcao sav otpad koji je pronašao u stanu u veliki kamion i krenuo na kratku vožnju. Kada je stigao pred vrata njihovog novog doma, istresao je sve stvari iz kamiona. Iza njega je ostala ogromna gomila smeća koju su njegovi bivši stanari morali da pokupe. Snimak ove neobične osvete brzo se proširio internetom, prenosi Jutarnji list.

Ravo je ovom akcijom pokazao svoju odlučnost da se izbori sa neurednim stanarima na kreativan način, ostavljajući ih da se nose sa posledicama svog nemara.

Podsetimo, iz dana u dan se na mrežama pojavljuju raznorazni slučajevi odnosa između stanara i vlasnika, pa je tako nedavno, devojka jednog vlasnika morala da prijavi, jer joj je slao poruke nepripremene sadržine, o čemu možete čitati na našem portalu. 

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading