KAKAV GEST! Stanovnici jedne zgrade na Karaburmi priredili IZNENAĐENJE ZA MALIŠANE: Evo kako su stariji najmlađima ulepšali Novu godinu!

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je više ovakvih, toplih priča.

KAKAV GEST! Stanovnici jedne zgrade na Karaburmi priredili IZNENAĐENJE ZA MALIŠANE: Evo kako su stariji najmlađima ulepšali Novu godinu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stanovnici jedne zgrade u beogradskom naselju Karaburma odlučili su da unesu radost i veselje među mališane iz komšiluka. Na ulaznim vratima zgrade zakačili su šarene balone i ostavili poruku punu ljubavi i radosti.

Poruka koja je napisana pored balona glasila je: "Srećni i veseli praznici deco! Ovi baloni su za vas!" Ovaj gest dobre volje i ljubavi prema deci nije prošao neprimećeno, a fotografija ovog divnog čina podeljena je na Instagram stranici "SerbiaLive Beograd".

Radost u ulici Salvadora Aljendea

Fotografija je nastala ispred ulaza u zgradu smeštenu u ulici Salvadora Aljendea, a brzo je privukla pažnju i simpatije korisnika društvenih mreža. Mnogi su pohvalili ovaj divan gest i istakli važnost širenja radosti i ljubavi među zajednicom, naročito u vremenima praznika.

Ovaj primer zajedništva i ljubavi prema komšiluku pokazuje kako jedan mali gest može učiniti veliku razliku u životima dece i celokupne zajednice. Ovakve inicijative podstiču solidarnost i toplinu među ljudima, ističući važnost brige o drugima i širenja pozitivne energije u svojoj okolini.

Podsetimo, ovo nije jedini primer. Širom Beograda, ali i ostatka Srbije, pojavljuju se slični slučajevi. Pa je tako, na primer, u Ivanjici, jedan od stanovnika zgrade, obradovao najmlađe u svom soliteru, prerušivši se u Deda Mraza. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading