KOME BI NEŠTO OVAKO PALO NA PAMET?! Devojka pronašla stan za 250 evra u CENTRU BEOGRADA, a kada je čula SUMANUT USLOV stanodavca, ostala bez teksta!

Autor: D.B.

Vesti

09.01.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ova ponuda delovala privlačno, imala je određene sumnje zbog niske cene u centru grada.

KOME BI NEŠTO OVAKO PALO NA PAMET?! Devojka pronašla stan za 250 evra u CENTRU BEOGRADA, a kada je čula SUMANUT USLOV stanodavca, ostala bez teksta!

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Stan, kupovina i iznajmljivanje stana

M. K. je nedavno podelila svoje iskustvo sa iznajmljivanjem stana u centru Beograda. Kao i mnogi drugi, i ona se suočila sa problemom visokih cena stanova, nedostatkom pristojnih ponuda i neprijatnim iznenađenjima prilikom obilaska potencijalnih stanova za iznajmljivanje.

U potrazi za stanom po pristojnoj ceni, M. K. je naišla na oglas za stan od 25 kvadrata u Sarajevskoj ulici, po ceni od svega 250 evra. Iako je ova ponuda delovala privlačno, imala je određene sumnje zbog niske cene u centru grada.

Nakon što je kontaktirala stanodavca i dogovorila obilazak stana, M. K. je otkrila nešto neočekivano. Stanodavac joj je pokazao stan koji je bio uređen kao garsonjera, sa ugaonom garniturom, stočićem i malom čajnom kuhinjom. Međutim, ono što je iznenadilo M. K. bila je činjenica da bi morala da deli kupatilo sa vlasnikovom bivšom suprugom, sinom i snajom koji su živeli u istom stanu.

M. K. je istakla da je teško pronaći pristojan stan po realnoj ceni u Beogradu, budući da su cene iznajmljivanja veoma visoke, a ponude često neadekvatne. Takođe, istakla je i problem podizanja stambenog kredita, navodeći da trenutno nije povoljno vreme za tu vrstu finansijske transakcije.

Iz iskustva M. K. možemo zaključiti da mnogi građani Beograda imaju problema sa pronalaženjem pristojnog stana po povoljnoj ceni. Njena priča ukazuje na to da su cene iznajmljivanja stanova u centru grada često nerealno visoke, dok su alternative poput stambenih kredita trenutno nepristupačne. Situacija sa iznajmljivanjem stanova u Beogradu definitivno zahteva pažnju i rešavanje kako bi građani mogli da pronađu adekvatan smeštaj po pristojnim uslovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading